Σφράγισε την πρώτη θέση και πάει για την άνοδο

Ο Ηρακλής μετά και την σημερινή του νίκη εξασφάλισε την είσοδο του στα play off και προετοιμάζεται για την μάχη της ανόδου.

Ο Ηρακλής κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση συνέτριψε με 0-7 τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη Παλαιοχωρίου από την ΑΠΕ Λαγκαδά. Οι “κυανόλευκοι” εξασφάλισαν την πρώτη θέση του ομίλου που οδηγεί στα play offτης ανόδου.

Πλέον για τους ποδοσφαιριστές του Σπύρου Μπαξεβάνου απομένει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Εδεσαϊκό στο Καυτανζόγλειο και μετέπειτα θα κληθούν να προετοιμαστούν για την δύσκολη μάχη των play off.

Εκεί όπου έχουν σφραγίσει την συμμετοχή τους οι ομάδες του ΝΠΣ Βόλου και του Απόλλων Παραλιμνίου. Ενώ η τέταρτη ομάδα που δείχνει να έχει το προβάδισμα για να συμπληρώσει τον Βόρειο όμιλο των play off είναι ο Τυλυκράτης Λευκάδας που βρίσκεται στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Τα δεδομένα για το μίνι πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικά και το επίπεδο σαφώς πιο υψηλό. Διότι οι συμμετέχουσες ομάδες θα είναι πρωταθλήτριες και με πλούσιο για τα δεδομένα της κατηγορίας υλικό.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top