Καθοριστική μάχη για την τετράδα στην Πυλαία

Ο Ηρακλής θα παλέψει στο τοπικό ντέρμπι για την οριστική κατάληψη θέσης στο πρώτο γκρουπ του βαθμολογικού πίνακα.

Βόλει, Ηρακλής

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Volley League έμελλε να είναι εκείνη, η οποία θα καθορίσει αν οι «κυανόλευκοι» θα κατορθώσουν να εξασφαλίσουν μία θέση στην πρώτη τετράδα, στόχο για τον οποίο αγωνίστηκαν σθεναρά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση τους φέρνει αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο Κλειστό της Πυλαίας, σε μία άτυπη ρεβάνς της σπουδαίας νίκης τους στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου στη Μίκρα.

Τα ζητούμενα από το τοπικό ντέρμπι

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού μπαίνει στο τοπικό ντέρμπι με στόχο και προσανατολισμό το απόλυτο της νίκης. Όμως έστω και με την κατάκτηση δύο σετ στον αγώνα και τον ένα βαθμό συγκομιδής, που αυτό συνεπάγεται, «καθαρίζει» η υπόθεση της τετράδας, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στον αγώνα Εθνικού Πειραιώς – Κηφισιάς.

Παράλληλα, αν τα πράγματα έρθουν ευνοϊκά για τον Ηρακλή και σχετικά με την έκβαση της αναμέτρησης Φοίνικα Σύρου – Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τότε μπορεί να καταλάβει ακόμη και την 3η θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Μετά από μέρες, όλοι μαζί…

Ο Γιάννης Ορφανός θα έχει απόψε όλο το αγωνιστικό δυναμικό στη διάθεσή του, μετά από τρεις μέρες, λόγω των υποχρεώσεων Μπαμπαλιούτα, Τζιουμάκα και Μπουράκη στο Final 4του Πανελληνίου Εφήβων, στο οποίο η «κυανόλευκη» ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Το ζήτημα δεν έχει να κάνει τόσο με τους Μπαμπαλιούτα και Μπουράκη (καθώς ο πρώτος είναι ο βασικός, μεν, λίμπερο της Ανδρικής ομάδας, αλλά – απλώς – κοουτσάρισε στους αγώνες των Εφήβων, ενώ ο δεύτερος είναι, μεν, ο βασικός λίμπερο στο Εφηβικό, αλλά είναι αναπληρωματικός στο Ανδρικό), όσο με τον Τζιουμάκα, ο οποίος έρχεται να αγωνιστεί ως βασικός ακραίος στο τοπικό ντέρμπι των Ανδρών, μετά από ένα τριήμερο αγώνων – ως βασικός – με τους Εφήβους…

Ως εκ τούτου, αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Βασίλης Μούχλιας και στο αποψινό παιχνίδι.

Στις 20:00, με «live» από τη BlueArena

Ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Πυλαίας, απόψε (Σάββατο 24/3), με ώρα έναρξης τις 20:00.

Η αναμέτρηση δεν θα καλυφθεί με τηλεοπτική μετάδοση, όμως θα καλυφθεί με «live» ενημέρωση από τη BlueArena και καταγραφή της εξέλιξής της, πόντο – πόντο.

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top