Πιθανή διακοπή τριών εβδομάδων μέχρι τα play off

Στην ΕΠΟ εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην αρχίσουν αμέσως μετά το Πάσχα τα μπαράζ ανόδου…

Όπως έχει προγραμματιστεί, η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1η Απριλίου, με όλα τα παιχνίδια να αρχίζουν στις 16:00 (με τη θερινή ώρα, που θα ισχύει από μεθαύριο τα ξημερώματα).

Ο Ηρακλής θα κλείσει την περίοδο με τον αγώνα στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Εδεσσαϊκό και – καλώς εχόντων των πραγμάστων – θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play off για την άνοδο.

Στην ΕΠΟ εξετάζουν το σοβαρό ενδεχόμενο να μην αρχίσουν τη διαδικασία των μπαράζ αμέσως μετά το Πάσχα, δηλαδή από την Κυριακή του Θωμά, 15/4, αλλά να παρατείνουν την έναρξή τους κατά μία εβδομάδα επιπλέον.

Εξετάζεται δηλαδή η προοπτική τα play off να εκκινήσουν από την Κυριακή 22/4 και έπειτα, με συνέπεια – αν και εφόσον επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία – να προσφερθεί στις ομάδες ένα πολύτιμο διάστημα τριών εβδομάδων διακοπής της αγωνιστικής δράσης, για ανάπαυση και μίνι προετοιμασία, ενόψει της καθοριστικής φάσης στην οποία θα πρόκειται να περάσουν.

Κάτι τέτοιο θα είναι πολύτιμο στον τομέα της συντήρησης δυνάμεων για τους ποδοσφαιριστές, καθώς τα μπαράζ αναμένεται να διεξαχθούν σε ρυθμούς Κυριακή-Τετάρτη- Κυριακή, παραπέμποντας στο πρόγραμμα πυκνότητας αγώνων του Α΄ γύρου της κανονικής περιόδου.

Στόχος της ΕΠΟ είναι να ολοκληρωθεί το μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top