Πάει για νέο «non stop» τετραήμερο αγώνων ο Τζιουμάκας!

Προβλήματα στην προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Ορφανό, λόγω του Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Εφήβων.

Βόλει, Ηρακλής

Οι πολλές και σπουδαίες αγωνιστικές υποχρεώσεις, είναι μοιραίο να γεννούν πολλά και σπουδαία προβλήματα. Προβλήματα, όπως αυτά που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Ορφανός στην προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία το ερχόμενο Σάββατο.

Ο «κυανόλευκος» κόουτς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πραγματοποιήσει μία προετοιμασία όπως την επιθυμεί, μέσα από την καθημερινότητα των προπονήσεων, καθώς από σήμερα (Τετάρτη 21/3) δεν θα έχει στη διάθεσή του τρία στελέχη του, εκ των οποίων τα δύο βασικότατα στην επτάδα της ομάδας. Κι όλα αυτά, ελέω των υψηλών υποχρεώσεων του φιλόδοξου Εφηβικού Τμήματος, το οποίο «ρίχνεται» στη μάχη του Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Χωρίς Μπαμπαλιούτα, Τζουμάκα και Μπουράκη

Ως γνωστόν, στην πρώτη ομάδα υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι διατηρούν διπλή ιδιότητα και ως προς τη συμμετοχή τους στην Εφηβική. Ο λόγος για τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα, με τον βασικό λίμπερο της Ανδρικής να είναι και κόουτς της Εφηβικής (με δίπλα του, μάλιστα, ως ασίσταντ, τον τεχνικό συνεργάτη του Γιάννη Ορφανού, στο Ανδρικό, Στέφανο Νανά), τον Στέλιο Τζιουμάκα, ο οποίος αγωνίζεται και στα δύο Τμήματα ως βασικός ακραίος και τον Αντώνη Μπουράκη, ο οποίος είναι – ταυτόχρονα – ο βασικός λίμπερο του Εφηβικού και ο αναπληρωματικός του Ανδρικού.

Και οι τρεις, από σήμερα (Τετάρτη 21/3) απέχουν από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, καθώς, 21,22 και 23/3 έχουν συνεχόμενους αγώνες στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με συνέπεια να «συναντήσουν» και πάλι την Ανδρική ομάδα το Σάββατο 24/3, συμμετέχοντας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ…

Ο Τζιουμάκας – και πάλι – με φουλ τετραήμερο…

Όπως συνέβη και με τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Πανεπαρχιακού Εφήβων και τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό αμέσως μετά, ο Στέλιος Τζιουμάκας μπαίνει στη διαδικασία ενός ακόμη «non stop» τετραήμερου βολεϊκής δραστηριότητας.

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή θα είναι βασικός στην προσπάθεια των Εφήβων και το Σάββατο σε αυτήν των Ανδρών στο ντέρμπι της Πυλαίας!

Το ίδιο πρόγραμμα μαζί του θα ακολουθήσουν και οι Λάμπης Μπαμπαλιούτας και Αντώνης Μπουράκης, με τη θεμελιώδη διαφορά ότι ο μεν πρώτος δεν θα αγωνιστεί, αλλά θα κατευθύνει από τον πάγκο, τις τρεις πρώτες μέρες του αγωνιστικού τετραημέρου, ενώ ο δεύτερος θα είναι βασικός στους αγώνες των Εφήβων, αλλά το ρόλο του στον αγώνα του Ανδρικού το Σάββατο, ως βασικός λίμπερο, θα αναλάβει ο… προπονητής του στην Εφηβική ομάδα, Λάμπης Μπαμπαλιούτας…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top