Με διαθέσιμους Παναγιωτούδη και Κυριακίδη

Οι δύο, που αποχώρησαν τραυματίες την περασμένη Κυριακή, δηλώνουν «παρών» ενόψει Αλεξάνδρειας.

Αμφότεροι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με τον Λαγκαδά και συνέβαλαν σημαντικά στην αλλαγή αγωνιστικής εικόνας της ομάδας τους. Τόσο ο Κώστας Παναγιωτούδης, όσο και ο Σάββας Κυριακίδης, κινήθηκαν σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης την περασμένη Κυριακή, αλλά αποχώρησαν τραυματίες.

Στον Κώστα Παναγιωτούδη τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι, μετά από σύγκρουση (κεφάλι με κεφάλι) με αντίπαλο, ενώ προς το τέλος της αναμέτρησης, ενοχλήσεις στο πόδι δεν επέτρεψαν στον Σάββα Κυριακίδη να συνεχίσει.

Το ευχάριστο για τον Σπύρο Μπαξεβάνο είναι ότι μπορεί να υπολογίζει κανονικά στη συμμετοχή και των δύο στη βασική ενδεκάδα της σαββατιάτικης αναμέτρησης στην Αλεξάνδρεια, καθώς δείχνουν να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα ικανό να τους αφήσει εκτός μίας τόσο κρίσιμης μάχης.

Η παρουσία τους σημαντικότατη, καθώς ο μεν Παναγιωτούδης είναι το ένα από τα δύο βασικά «οκτάρια» της ομάδας, στο σχηματισμό, που επιμένει να επιλέγει η τεχνική ηγεσία (το άλλο είναι ο Τάι), ενώ ο Κυριακίδης είναι ο καθιερωμένα βασικός αριστερός μπακ.

Ο Κώστας Παναγιωτούδης – ίσως για πρώτη φορά από την επάνοδό του από τον τραυματισμό – ήταν την Κυριακή ο πραγματικός Παναγιωτούδης, με συμμετοχή στην οργάνωση του παιχνιδιού και πολλές πρωτοβουλίες, γεγονός, το οποίο στέλνει αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της καθοριστικής συνέχειας.

Παράλληλα, ο Σάββας Κυριακίδης πραγματοποίησε με διαφορά την πιο εμφατική εμφάνισή του με την «κυανόλευκη» φανέλα, καθώς, πέρα από τη θετικότατη ανταπόκριση στα ανασταλτικά καθήκοντά του, επεχείρησε πολλές και εξαιρετικά επιτυχημένες καθόδους, βοηθώντας και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top