Εξαιρετικές επιδόσεις του “κυανόλευκου” Τζούντο

Το Τμήμα Τζούντο του Ηρακλή σε διεθνές τουρνουά.

Ερασιτέχνης

Διεθνείς επιτυχίες για το “κυανόλευκο” Τζούντο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Τμήματος:

“Με παρουσία 130 μικρών και μεγάλων Αθλητών-τριών του judo από την Κεντρική Μακεδονία την Λάρισα την Βουλγαρία την Σερβία την Βρετανία την Γκάνα ολοκληρώθηκε το Σάββατο 17-3-2018 το τέταρτο διεθνές τουρνουά παραδοσιακού judo Χρήστος Βέττας Προμηθέας 2018 Miyazaki Sensei Cup.

Την Τελετή έναρξης άνοιξε με την διφωνία των Εθνικών ύμνων της Ελλάδας και της Ιαπωνίας.Χαιρετισμούς απεύθηναν ο κύριος Καλοτεράκης Φαίδων Ειδικός βοηθός του ΚΕΘΕΑ στην Βόρειο Ελλάδα και από το Δ.Σ του Γ.Σ Ηρακλής ο Αυγερινός ΜαϊσρέλληςΦωτογραφία του Αυγερινός Μαιστρέλλης. Με την παρουσία της, μας τίμησε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του judoΙουλιέτα Μπουκουβάλα.

Η ΑΠΟΝΟΜΉ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ INCLUDE
Από τις 48 κατηγορίες ο ΓΣ Ηρακλής κατέκτησε 22 χρυσά μετάλλια από αυτά τα
8 Χρυσά μετάλλια τα κατέκτησαν τα μέλη των στεγνών Θεραπευτικών Προγραμμάτων
5 Χρυσά τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2 Χρυσά τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ
και 1 Χρυσό το μέλος από το Θ.Π Αργό.

Αυτή είναι η απάντηση μας στην πράξη. Αυτό πετυχαίνουν στα Στεγνά Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ που κλείνει τα 35 χρόνια του, και στο Θ.Ε.Π Αργό. Οι Άνθρωποι που θέλουν να επιστρέψουν στον Δρόμο της Ζωής και χωρίς να έχουν προηγούμενες κινητικές εμπειρίες στο άθλημα του JUDO όπως έχουν στο ποδόσφαιρο και στην καλαθόσφαιρα, μέσα από την εκπαίδευση τους σε αυτό,στα Dojo των Προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ και στο International Matsuura Dojo του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ,Κατέκτησαν 8 χρυσά 3 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια”.

Back to Top