Ρόβας «on fire», μετά από τέσσερις αγωνιστικές

Στα 24 γκολ, πλέον, το «κυανόλευκο» πολυβόλο, που άρχισε να… «πυροβολεί» και πάλι, στο πιο καθοριστικό σημείο.

Σημείο αναφοράς της χθεσινής αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο, αποτέλεσε – σίγουρα – η επιστροφή του Χρήστου Ρόβα στα γκολ. Ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή, «έσπασε τη… σιωπή του» και μάλιστα για τα καλά, πετυχαίνοντας τρία γκολ, σε έναν κρίσιμο για τους στόχους της ομάδας αγώνα.

Είναι σαφές ότι το βασικότερο επιθετικό όπλο του Ημίθεου, βρήκε εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα και με εμφατικό τρόπο, στο πλέον εύθετο χρονικό σημείο και σε μία συγκυρία, κατά την οποία κρίνεται η κατάληξη μιας ολόκληρης αγωνιστικής περιόδου και ο μεγάλος στόχος της ανόδου.

Έφτασε στα 24, σκοράροντας μετά 4 παιχνίδια

Η τελευταία φορά, που ο Χρήστος Ρόβας είχε βρει δίχτυα, ήταν στον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Καρδίας, όταν με δύο προσωπικά τέρματά του, ο Ηρακλής είχε επικρατήσει με 2-1. Το ημερολόγιο έγραφε 11 Φεβρουαρίου.

Πλέον, περισσότερο από ένα μήνα μετά και ενώ μεσολάβησαν τέσσερις αγωνιστικές «σιωπής», το «μεγάλο κανόνι» της φετινής χρονιάς – σε επίπεδο όλων των Ελληνικών πρωταθλημάτων – ξαναβρήκε τον δρόμο του στο σκοράρισμα και εμφάνισε απόλυτη συνέπεια στο ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα, προσθέτοντας τρία στο κοντέρ του και φτάνοντας τα 24 στη σεζόν.

Δημιουργικός Ηρακλής, το προνομιακό πεδίο του Ρόβα

Ο χθεσινός «Γηραιός» θύμισε κατά πολύ τον καλό αγωνιστικό εαυτό του, ήταν δημιουργικός στη μεσοεπιθετική ανάπτυξή του και «έφτιαξε» καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή και μάλιστα πολλές.

Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού αποτελεί το προνομιακό πεδίο δράσης του Χρήστου Ρόβα, ο οποίος «ζει» για αυτή τη μεθοδολογία λειτουργίας της ομάδας, αναμένοντας τη μπάλα να περάσει στα πόδια του εντός ή πλησίον της αντίπαλης περιοχής. Ένας Ηρακλής με επιθετικότητα και φαντασία, είναι Ηρακλής, που ταιριάζει στον δαιμόνιο γκολτζή και αυτό το στοιχείο αξιοποίησε και χθες, επιστρέφοντας στη διαδικασία του σκοραρίσματος με ιδιαίτερη έμφαση.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top