Το πρόσφατο «παρελθόν» του Δ. Μαλούτα στο Καυτανζόγλειο…

Ο Βεροιώτης διαιτητής είχε διευθύνει την αναμέτρηση του πρώτου γύρου με το Παλαιοχώρι.

Το αίτημα του επίσημου Ηρακλή για υψηλής αξιολόγησης διαιτητές στους καθοριστικούς αγώνες της ομάδας στο τελείωμα της κανονικής περιόδου, έγινε αποδεκτό, τουλάχιστον όσον αφορά στον πρώτο από τους τρεις «τελικούς» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αυτόν κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ο διαιτητής, που ορίστηκε, είναι Δημήτρης Μαλούτας, του Συνδέσμου Ημαθίας, ο οποίος κινείται στον… «προθάλαμο» της Super League, καθώς κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο ορίζεται ως 4ος διαιτητής στην κορυφαία κατηγορία, ενώ διαιτητεύει αγώνες της Football League.

Ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει καταγράψει – και πολύ πρόσφατα – παρελθόν σε αγώνες του Ημίθεου και, μάλιστα, εντός Καυτανζογλείου.

Συγκεκριμένα, στις 6 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, είχε διαιτητεύσει την αναμέτρηση του πρώτου γύρου, μεταξύ Ηρακλή και Άρη Παλαιοχωριου, στην οποία οι «κυανόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 3-1.

Η διαιτησία του Δημήτρη Μαλούτα ήταν επιτυχής, δεν υπέπεσε σε κάποιο σημαντικό λάθος, ενώ ήταν τυπικός στον πειθαρχικό έλεγχο, μη διστάζοντας να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Στέφανο Παλαβράκη, όταν εκείνος ανέτρεψε – ως τελευταίος παίκτης και με πρόθεση – εκτός περιοχής τον Βασίλη Παπαδόπουλο (στο 30΄), ενώ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη και τον Κύδωνα Καρλόπουλο, καθώς, ο τελευταίος, ενώ είχε ήδη χρεωθεί με κίτρινη, προέβη σε αντιαθλητικά σκληρό μαρκάρισμα επί του Αντώνη Αθανασίου (στο 66΄).

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top