Με αλλαγή προσώπου, θα πετύχει το «3Χ3»…

Η ομάδα εξακολουθεί να δείχνει «σφιχτή» μεσοεπιθετικά και επιβάλλεται να «λυθεί», ώστε να πετύχει τις τρεις πολύτιμες νίκες, που απαιτεί η κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στη Μίκρα δεν θέλουν καν να ακούσουν μία τέτοια άποψη. Θεωρούν την όλη εικόνα συμπτωματική και απολύτως φυσιολογική. Όμως, η συνεχής επανάληψης της καταγραφής της, εξακολουθεί να πείθει περί του αντιθέτου.

Αναφερόμαστε σε αυτήν την εικόνα του Ηρακλή, η οποία αρχίζει να παραπέμπει ξεκάθαρα σε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα στον μεσοεπιθετικό τομέα. Και στο Παλαιοχώρι, οι «κυανόλευκοι» έδειξαν ότι έχουν αφήσει αρκετές αγωνιστικές πίσω τον αποτελεσματικό σε επιθετική έκφραση εαυτό τους, στοιχείο που δυσκολεύει σημαντικά τη διαδρομή τους, ιδίως στην κρισιμότατη φάση, στην οποία αυτή έχει περιέλθει.

Άμεση ανάγκη «λυσίματος»

Ό,τι και να είναι αυτό που… συμβαίνει στην ομάδα, όπως και να… λέγεται, όπως και να εξηγείται, θα πρέπει άμεσα να πάψει να υφίσταται. Για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα των τριών διαδοχικών νικών, ο «Γηραιός» οφείλει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και να συναντηθεί και πάλι με εκείνον τον ευχερή στη δημιουργία καταστάσεων και στην επίτευξη τερμάτων εαυτό, τον οποίο μας επεδείκνυε, τόσο εμφατικά, μέχρι πριν από μερικές αγωνιστικές.

Το σίγουρο «3Χ3» απαιτεί σπιρτάδα, φαντασία, θετική και εύστροφη μεσοεπιθετική λειτουργία και εύκολο γκολ. Στοιχεία, που ο Ηρακλής διέθετε μέχρι πριν από λίγα παιχνίδια και τα οποία θα πρέπει να τα ξαναβρεί, χωρίς να του παραχωρείται άλλο περιθώριο χρόνου…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top