Η ευθύνη στον Γραμμένο!

Στη χθεσινή σύσκεψη της Μίκρας αποφασίστηκε ο επίσημος Ηρακλής να κινηθεί επιθετικά για την αλλαγή έδρας, μπροστά στον ορατό κίνδυνο για κατάσταση… «ροντέο» στο Παλαιοχώρι…

Ο επίσημος Ηρακλής ήδη έχει πραγματοποιήσει την κίνηση, που όφειλε να κάνει. Μετά από τη μακρά χθεσινή σύσκεψη των παραγόντων της ποδοσφαιρικής ομάδας στα γραφεία της Μίκρας, η «κυανόλευκη» πλευρά αποφάσισε να μην μείνει μόνο στην αποστολή εγγράφου προς την ΕΠΟ, προκειμένου να επιληφθεί θετικά του απολύτως δικαιολογημένου αιτήματος για την αλλαγή έδρας.

Εξάλλου, προς αυτήν την κατεύθυνση κελεύει και η απόφαση – γνωμοδότηση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης και δεν έχει προκαλέσει – όπως αποδείχθηκε – κάποια «ευαισθησία» στην πλευρά της Ομοσπονδίας. Μέσα από τη σύσκεψη, προέκυψε το απόλυτο συμπέρασμα, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι τυπικότητες δεν πρόκειται να φέρουν αποτέλεσμα.

Συνεπώς, η κίνηση, η οποία αποφασίστηκε και ήδη έχει αρχίσει να υλοποιείται, αφορά στην ανάγκη να τεθεί εντός του πλαισίου ευθύνης στο θέμα της έδρας διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Άρη Παλαιοχωρίου, ο ίδιος ο άρχων της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Επικοινωνία και επίσημη απόδοση ευθυνών στον πρόεδρο

Οι ιθύνοντες του Ημίθεου έσπευσαν να ενημερώσουν προσωπικά τον πρόεδρο της ΕΠΟ για την όλη κατάσταση και να τον θέσουν ενώπιον των τεράστιων και καταλυτικών προσωπικών ευθυνών του, για το ενδεχόμενο η εμμονή για διεξαγωγή της αναμέτρησης στο – πέρα από κάθε λογική – ακαταλληλότατο γηπεδάκι του Παλαιοχωρίου, να οδηγήσει την όλη κατάσταση και το περιβάλλον του αγώνα σε πλήρη εκτράχυνση και σε συνθήκες… ποδοσφαιρικού «ροντέο».

Οι παράγοντες του Ηρακλή στέλνουν το μήνυμα προς τον επικεφαλής της… «νέας ΕΠΟ» ότι το πακέτο των ευθυνών θα είναι όλο δικό του και δεν θα μπορέσει να κρυφτεί, στρουθοκαμηλίζοντας πίσω από καμία απόφαση, καμίας… «επιτροπής» και καμίας – αστείας και επίπλαστης – «άδειας καταλληλότητας» του συγκεκριμένου… «γηπεδακίου».

Η οποία άδεια, σαφέστατα, αφορά στους αγώνες της ομάδας της ορεινής Χαλκιδικής με τους υπολοίπους συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, οι οποίοι στερούνται (ως κλασικές ομάδες Γ΄ Εθνικής και ερασιτεχνικών κατηγοριών) οπαδικής δυναμικής και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύπτει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, ο οποίος μεταφέρει πλήθος κόσμου, ως ένας εκ των κορυφαίων Συλλόγων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, από καταβολής του ποδοσφαιρικού κόσμου…

Σχετικά Άρθρα

To γκολ του Γκερμούς – Παπαδόπουλος: “Να συνεχίσουμε με νίκες!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top