Σήμερα, μόνο Μίκρα!

Στις 17:30 ο Ηρακλής αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή για το τρίποντο και την παραμονή στην τετράδα.

Βόλει, Ηρακλής

Η απόλυτη, η πλέον προνομιακή ευκαιρία για μία «καθαρή» νίκη, προσφέρεται στον Ηρακλή, σήμερα στην Μίκρα, κόντρα στην Παναχαϊκή. Με την κατάκτηση των τριών βαθμών, οι «κυανόλευκοι» διατηρούνται στα υψηλά βαθμολογικά κλιμάκια και παίρνουν μια σημαντική βαθμολογική ανάσα, υπερβαίνοντας ήττες και νίκες στην αγχώδη διαδικασία του τάι μπρέικ, στοιχεία τα οποία χαρακτήρισαν την πορεία τους το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η Παναχαϊκή βρίσκεται – προφανέστατα καταδικασμένη σε υποβιβασμό – στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Volley League και αγωνίζεται με ένα νεανικό σχήμα, το οποίο μπορεί να «παιδέψει» τους παίκτες του Γιάννη Ορφανού, αν και εφόσον εκείνοι δεν επιδείξουν τη δέουσα σοβαρότητα.

Βεβαιως, ένας Ηρακλής, ο οποίος θα αγωνιστεί στο μέτρο των πραγματικών δυνατοτήτων του και μάλιστα μέσα στη Μίκρα (όπου, δεδομένα, η δυναμική του αυξάνεται κατακόρυφα) δεν έχει τίποτε να φοβηθεί από το συγκρότημα του Σταύρου Σταματόπουλου.

Έτοιμος, αλλά προφυλάσσεται ο Εφραιμίδης

Η εντατική θεραπεία, στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Εφραιμίδης αποδείχθηκε αποδοτική, με τον ακραίο του Ημίθεου να ξεπερνά – ουσιαστικά – τον τραυματισμό στην ποδοκνημική από τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής.

Ωστόσο, λόγω του ότι το κτύπημα είναι ακόμη νωπό και του ότι ο σημερινός αντίπαλος είναι ο πλέον αδύναμος της κατηγορίας, ο 27χρονος άσσος αναμένεται να προφυλαχθεί από την τεχνική ηγεσία. Θα βρίσκεται, δηλαδή, στον πάγκο, απολύτως ετοιμοπόλεμος να αγωνιστεί, μόνο αν το απαιτήσουν οι συνθήκες του αγώνα και όχι σε διαφορετική περίπτωση.

Στο βασικό σχήμα θα τον αντικαταστήσει ο Βασίλης Μούχλιας (με εναλλακτική τον Γιάννη Κατσιαφλάκα) και εφόσον τα πράγματα κυλήσουν ομαλά στην αναμέτρηση, θα αποφευχθεί η χρησιμοποίησή του, ενόψει της δύσκολης και κρίσιμης αγωνιστικής συνέχειας.

Στις 17:30, μόνο Μίκρα!

Η σημερινή αγωνιστική μέρα δεν προσφέρει άλλες επιλογές στους φίλους του Ηρακλή, αναφορικά με τις υποχρεώσεις των άλλων δύο μεγάλων Τμημάτων του Συλλόγου.

Το μπάσκετ αγωνίζεται στην Καστοριά, ενώ η αγωνιστική υποχρέωση του ποδοσφαίρου αφορά στην αυριανή μέρα. Συνεπώς, σήμερα Σάββατο 3/3, στις 17:30, οι φίλοι του Ηρακλή μπορούν και πρέπει να βρεθούν στη Μίκρα, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ για την κατάκτηση του βαθμολογικού τριπόντου.

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top