Δεν πήρε κάτι στο Ζηρίνειο, τα θέλει όλα με Παναχαϊκή

Η απώλεια Εφραιμίδη και ο διαιτητικός παράγων οδήγησαν σε άλλη μια «καθαρή» ήττα εκτός έδρας, με τον Ηρακλή να αναζητά το απόλυτο το Σάββατο.

Βόλει, Ηρακλής

Από τη μία ήταν η σημαντικότατη αποχώρηση από το παιχνίδι του Δημήτρη Εφραιμίδη, ο οποίος τραυματίστηκε και πρόλαβε να αγωνιστεί για λιγότερο από ενάμισι σετ. Από την άλλη οι εις βάρος του λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις, σε καίρια σημεία της αναμέτρησης. Το αποτέλεσμα, πάντως ήταν να μην πάρει τίποτε, ο Ηρακλής, από μία ακόμη μάχη του μακριά από τη Μίκρα, στην πορεία του στη φετινή Volley League.

Αυτό το 3-1 της ήττας από την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, όπως και να το δούμε, καταγράφεται στον κατάλογο των αδυναμιών της ομάδας, η οποία – ούτως ή άλλως – χάνει πολύ και πολλά από την (αδιαμφισβήτητη) δυναμική της, την οποία καταγράφει σε πλήρη ανάπτυξη μέσα στο «σπίτι» της, τη Μίκρα.

Θα είχε «κλειδώσει» την τετράδα

Σαφέστατα, με τον «υποθετικό λόγο του μη πραγματικού» δεν γράφεται η ιστορία» και δεν κατόρθωσε να γραφτεί ποτέ με αυτή τη λογική. Γράφεται μόνο με τη σκληρή πραγματικότητα. Πάντως, είναι βέβαιο ότι με ελαφρώς θετικότερα εκτός έδρας αποτελέσματα, η ομάδα του Γιάννη Ορφανού θα είχε ήδη… «κλειδαμπαρώσει» τη θέση της στο κορυφαίο γκρουπ της βαθμολογίας.

Το «κλείδωμα» της τετράδας και η ασφάλεια, που προσφέρει η επιτυχία της παραμονής στα ψηλά του πίνακα, απαιτούν επιτυχίες μακριά από τη Μίκρα και αυτό – μέχρι σήμερα – δεν έχει επιτευχθεί.

Τα θέλει όλα με Παναχαϊκή

Το Σάββατο (3/3), στις 17:30, ο Ημίθεος υποδέχεται την Παναχαϊκή στο Κλειστό της Μίκρας. Όχι μόνο επειδή οι Πατρινοί είναι η πλέον αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, παραμένοντας στην τελευταία βαθμολογική θέση, αλλά και επειδή οι διώκτες του Ημίθεου στο κυνήγι της τέταρτης θέσης έχουν πλησιάσει, το απόλυτο της νίκης με την κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top