Προσπάθειες για Εφραιμίδη

Δύσκολο το να προλάβει τον αγώνα με την Παναχαϊκή ο βασικός ακραίος του Ηρακλή…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης αποχώρησε τραυματίας στην αναμέτρηση του Ζηρινείου και μάλιστα αρκετά νωρίς, ως προς την εξέλιξη του αγώνα, καθώς υπέστη διάστρεμμα πριν τα μέσα του δευτέρου σετ.

Το γεγονός αυτό δεν στοίχισε μόνο στην έκβαση της αναμέτρησης με την Κηφισιά, αλλά εξακολουθεί να προβληματίζει την «κυανόλευκη» τεχνική ηγεσία, από τη στιγμή, κατά την οποία ο ικανότατος και βασικός ακραίος του Ηρακλή εξακολουθεί να ενοχλείται στην ποδοκνημική και η συμμετοχή του στη σαββατιάτικη μάχη με την Παναχαϊκή στη Μίκρα θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο αθλητής είχε τραυματιστεί εκ νέου με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο σημείο στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου, καθώς για έναν ακραίο, ο οποίος διαθέτει ως βασικά αγωνιστικά εργαλεία την εκρηκτικότητα και το μεγάλο άλμα, όπως ο 27χρονος άσσος του Ηρακλή, η μηχανική αυτών των τραυματισμών είναι συνηθισμένο να αναπτύσσεται.

Υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία, υπό τη στενή παρακολούθηση του εξαιρετικού στο αντικείμενό του και πολύπειρου φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Στέλιου Ναβροζίδη και καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Στη δυσάρεστη περίπτωση, κατά την οποία ο Γιάννης Ορφανός θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού του ακραίου στον αγώνα του Σαββάτου, θα κληθεί να τον αντικαταστήσει ο Βασίλης Μούχλιας, ενώ ο Γιάννης Κατσιαφλάκας, που προστέθηκε στο ρόστερ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αποτελεί μία επιπλέον διαθέσιμη επιλογή για τα άκρα.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top