Final 4: Σκέφτονται το Κλειστό του Π. Φαλήρου, για τα τέλη Απριλίου (20-22/4)

Συνεδρίασε, χωρίς να ανακοινώσει τελικές αποφάσεις σχετικά με τη διοργάνωση, η αρμόδια επιτροπή της ΕΟΠΕ.

Βόλει, Διάφορα

Η ΕΟΠΕ, σύμφωνα με τη δική της εξαγγελία, επρόκειτο από χθες (26/2) να καταλήξει σχετικά με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Final 4 του κυπέλλου, καθώς… «διαπίστωσε» ότι λόγω συλλογικών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ο αρχικός προγραμματισμός της για διεξαγωγή το σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου… «πάει περίπατο»…

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, όντως, αλλά είναι τέτοιος ο προβληματισμός, που προκύπτει στις τάξεις της Ομοσπονδίας, σχετικά με τη σύνθεση των συμμετεχόντων στη διοργάνωση και την οπαδική δυναμική τους, ώστε να μην καταστεί δυνατή η λήψη οριστικών αποφάσεων, τουλάχιστον όσον αφορά στην έδρα διεξαγωγής.

«Κλειδώνει» για 20-21 ή 21-22 Απριλίου – Αποφασίζει η ΕΡΤ

Ως προς το θέμα του διημέρου διεξαγωγής, φαίνεται ότι έχουμε ένα κάποιο αποτέλεσμα και αυτό αφορά σε κλείσιμο ημερομηνίας περί τα τέλη Απριλίου.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να προταθούν στον media partner της διοργάνωσης, που είναι η ΕΡΤ, δύο ημερομηνίες, εκ των οποίων θα επιλέξει όποια εξυπηρετεί το τηλεοπτικό πρόγραμμά της: είτε την Παρασκευή – Σάββατο 20-21 Απριλίου, είτε το σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου. Η τελική προτίμηση της Κρατικής Τηλεόρασης θα «κλειδώσει» την τελική ημερομηνία.

Προς «Κλειστό Tae Kwon Do»

Συζητήθηκε διεξοδικά η αναγκαιότητα αλλαγής έδρας, καθώς η λύση του Κλειστού της Γλυφάδας δεν παρείχε το παραμικρό εχέγγυο ασφαλείας και αποφασίστηκε να γίνει μία προσπάθεια αλλαγής έδρας, μεν, παραμονής της διοργάνωσης στην Αθήνα, δε.

Με αυτό το σκεπτικό, στο τραπέζι έπεσε η λύση του Κλειστού του Παλαιού Φαλήρου (φωτογραφία), το οποίο είναι γνωστό ως «Κλειστό Tae Kwon Do», καθώς είναι σαφώς μεγαλύτερο Κλειστό και – εν γένει – εξυπηρετεί στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση.

Τέλος, δεν αποκλείστηκε η προοπτική του να κινηθεί εκ του ασφαλούς η ΕΟΠΕ, αποφασίζοντας τη διανομή προσκλήσεων μόνο σε… «πιτσιρικαρία» (μαθητές και αθλητικές ακαδημίες), αποτρέποντας την παρουσία οπαδών των τεσσάρων φιναλίστ…

Έδρα και λεπτομέρειες διεξαγωγής, αναμένεται να ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

Σχετικά Άρθρα

Τραγικό! “Έφυγε” στα 52 του ο σπουδαίος Βαντίμ Καμούτσκιν!

Βόλει

Back to Top