Η πολυδιάστατα χρήσιμη προσθήκη του Κώστα Καζναφέρη

«Μπαίνει» στην ομάδα ο 31χρονος μέσος και αναμένεται να δώσει πολλαπλές λύσεις.

Μπορεί η επιλογή της επιπλέον μεταγραφής του Κώστα Καζναφέρη να συνιστά άλλη μία οικονομική υπέρβαση για τους διοικούντες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, ωστόσο, στην ουσία πρόκειται για μία επιλογή, η οποία έρχεται να καλύψει πολλά και σημαντικά κενά στην αγωνιστική λειτουργία της ομάδας.

Ο 31χρονος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, σε πρώτη φάση, είναι εκείνος ο οποίος θα δώσει επιλογές στην τεχνική ηγεσία σε έναν ρόλο, όπου αυτές δεν είναι πολλές. Η κλασική θέση του είναι αυτή του «κόφτη» στη μεσαία γραμμή, δηλαδή του «εξαριού» και, με τις εμπειρίες του σε αυτόν τον ρόλο, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και άμεσα.

Από εκεί και πέρα, σε ανάλογη περίσταση όπως τη χθεσινή, κατά την οποία υπήρχε η αναγκαστική απουσία του βασικού δεξιού οπισθοφύλακα, ο προπονητής δεν θα χρειαζόταν να μπει στη διαδικασία να χρησιμοποιήσει αριστεροπόδαρο πλάγιο αμυντικό σε αυτήν τη θέση, όπως συνέβη με την μετατόπιση του Σάββα Κυριακίδη.

Ο Κώστας Καζναφέρης έχει αγωνιστεί πολλάκις και μάλιστα σε επίπεδο Super League, με επιτυχία, στη θέση του δεξιού μπακ, προσφέροντας προοπτική λύσης και σε αντίστοιχη ανάγκη των «κυανολεύκων».

Τέλος, όποτε το απαιτήσουν οι συνθήκες και η τακτική της τεχνικής ηγεσίας, ο Αρτινός μέσος μπορεί να αγωνιστεί και ως «οκτάρι», αλλά και ως δεξιός μεσοεπιθετικός, ανεβάζοντας την προοπτική επιλογών και σε αυτές τις θέσεις.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος, από τον αμέσως προσεχή αγώνα της ομάδας, αυτόν με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα, θα εντάξει τον νεομεταγραφέντα παίκτη στα πλάνα του, προσδοκώντας να πάρει από εκείνον τις λύσεις που επιζητεί.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top