- Bluearena - https://bluearena.gr -

Απόλυτη προσοχή και σοβαρότητα για το… 7 στα 7

Την ανοδική της πορεία θέλει να επιβεβαιώσει και σήμερα (24/2) η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, όπου υποδέχεται στο Ιβανώφειο τον Απόλλωνα Πάτρας.

Με απόλυτη προσοχή και σοβαρότητα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, οι “κυανόλευκοι” έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τους κρατήσει πρώτα απ’ όλα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ ταυτόχρονα ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει να καλύψει και την διαφορά των πέντε πόντων, από την ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Πάτρα (73-68).

Όπως προαναφέραμε ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον ΗΡΑΚΛΗ και τον κόσμο του, καθώς με νίκη των “κυανόλευκων” υπάρχει… ισοφάριση σε 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ οι νίκες της κανονικής διάρκειας μεταφέρονται στην διαδικασία των πλέι οφ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, καθώς ο Δημήτρης Χαριτόπουλος συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Το “όπλο” του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι για ακόμη μια φορά ο κόσμος του που θα του δώσει την απαραίτητη ώθηση για να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.