Πάει για σπουδαία κίνηση με «Σουπερλιγκάτο» μέσο…

Σε συζητήσεις για επιπλέον κίνηση – σημαντικής – ενίσχυσης, με «πολυθεσίτη», 31χρονο παίκτη, με πολλές εμπειρίες από τη μεγάλη κατηγορία…

Κι όμως, η προσπάθεια της διοίκησης να ενισχύσει το αγωνιστικό δυναμικό της ομάδας, το ήδη εξαιρετικό και πλούσιο αγωνιστικό δυναμικό της, εξακολουθεί να υφίσταται. Άλλωστε, παραμένει ακόμη ανοικτό το «παράθυρο» των αδέσμευτων από ομάδα ποδοσφαιριστών και στη Μίκρα επιχειρούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις υπάρχουσες δυνατότητες.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, έχει πραγματοποιηθεί προσέγγιση με 31χρονο (γεννημένο τον Ιούνιο του `87), πολυσύνθετο μέσο, η προσθήκη του οποίου θα ταίριαζε απολύτως στις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας, με βάση τις ιδιαιτερότητες του υπάρχοντος ρόστερ.

Πρόκειται για πολύπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έγινε γνωστός από τη μακρά παρουσία του (σε βασικό ρόλο) σε ομάδες της Super League, αλλά τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Η κλασική θέση του είναι αυτή του «κόφτη» στη μεσαία γραμμή, αλλά αγωνίζεται με ευχέρεια και ως «οκτάρι», ενώ έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει αγωνιζόμενος σε όλη τη δεξιά πτέρυγα της ομάδας, είτε ως αμυντικός (δεξιός μπακ), είτε ως ακραίος μεσοεπιθετικός, ρόλους, τους οποίους έχει αναλάβει κατά τη θητεία του στη μεγάλη κατηγορία.

Ο ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει την προηγούμενη τεχνική ηγεσία προ ενός μηνός περίπου, όμως το θέμα του δεν είχε προχωρήσει, κάτι, που φαίνεται να συμβαίνει τώρα, με τις συζητήσεις τις οποίες έχουν οι δύο πλευρές, με συνέπεια να αναμένονται εξελίξεις.

Ο ποδοσφαιριστής μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν σε ομάδα της Football League.

ΥΓ. Επειδή είναι θέμα λίγων ωρών να «κυκλοφορήσει» διαδικτυακώς το όνομα του συγκεκριμένου μεταγραφικού στόχου (δεν θα συμβεί αυτό από τη BlueArena), θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, απευθυνόμενοι προς τους… «ενθουσιώδεις» φίλους της ομάδας, ότι ο Ηρακλής εξακολουθεί να αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, γεγονός απαγορευτικό ως προς το να έχουμε – ως συνήθως – προσδοκίες πέραν της λογικής. Πάντως, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής – για το συγκεκριμένο επίπεδο (και όχι μόνο) – είναι ικανός να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή της ομάδας, αν και εφόσον «κλείσει»…

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top