Τέλος ο Αντώνης Αθανασίου!

Υπέρ της λύσης συνεργασίας με τον παίκτη είχε εισηγηθεί προ διμήνου, σχεδόν και ο Σάκης Αναστασιάδης, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο στον Παντελή Αθανασίου…

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον Αντώνη Αθανασίου, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, ενώ να σημειωθεί ότι και ο αποχωρήσας κόουτς της ομάδας, Σάκης Αναστασιάδης, είχε εισηγηθεί την απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή από τις αρχές Ιανουαρίου για τους ίδιους λόγους.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στον Παντελή Αθανασίου για ανάρμοστη ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ανακοίνωση του επίσημου ποδοσφαιρικού Ηρακλή, αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφαση του ανακοινώνει ότι προχώρησε στην λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Αθανασίου κατόπιν της απολογίας του για πειθαρχικά παραπτώματα. Το Δ.Σ τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια, αλλά όπως έχει τονίσει η απαράβατη γραμμή στα θέματα πειθαρχίας αλλά και σεβασμού του Συλλόγου είναι όρος αδιαπραγμάτευτος για όλους όσους το απαρτίζουν το τμήμα.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφαση του ανακοινώνει ότι προχώρησε σε επιβολή χρηματικού προστίμου στον Παντελή Αθανασίου για ανάρμοστη συμπεριφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top