Εντατικά στην προετοιμασία για την κρίσιμη συνέχεια

Επανέρχονται στη Μίκρα, αναμένοντας τον νέο κόουτς και προετοιμαζόμενοι για την υπέρβαση του εμποδίου, που έβαλε ο αγώνας τη Πολίχνης…

Ίσως και να ήταν ωφέλιμο και λυτρωτικό αυτό το διήμερο ρεπό της ομάδας. Να λειτούργησε ευεργετικά, όχι μόνο σε επίπεδο σωματικής ανάρρωσης, αλλά και ψυχικής, με δεδομένα τα όσα προέκυψαν από τον αγώνα στην Πολίχνη.

Δεν είναι αμελητέα η αδόκητη ήττα, με τον τρόπο που ήρθε, ούτε το τέλος της συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας. Το αγωνιστικό τμήμα στο διήμερο που μεσολάβησε μέχρι την αυριανή μέρα (Τρίτη 20/2), υποβοηθήθηκε στο να ηρεμήσει και να ανασυνταχθεί, επανερχόμενο, πλέον στην προετοιμασία για την κρίσιμη συνέχεια που το αναμένει.

Μπροστά στους «κυανόλευκους» υπάρχει μόνο η πραγματικότητα των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους και αυτή τους καλεί να αντιμετωπίσουν τη Νάουσα στο Καυτανζόγλειο, την ερχόμενη Κυριακή (25/2) και να κατακτήσουν – αδιαπραγμάτευτα – τους τρεις βαθμούς της νίκης, αρχίζοντας τη διαδικασία επούλωσης της πληγής, που τους άνοιξε η αποτυχημένη προσπάθεια να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Μακεδονικού και η – έστω και προσωρινή, ελέω αγώνα λιγότερου – απώλεια της πρωτιάς.

Στις προπονήσεις από αύριο, Τρίτη, κεντρικό πρόσωπο τον νέο τεχνικό της ομάδας, Σπύρο Μπαξεβάνο και τη νέα προσπάθεια, που ήδη αρχίζει να εξελίσσεται…

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top