Θεός: “Ελπίζουμε να βρεθεί λύση και να πάρει ανάσα ο σύλλογος”

Για την κατάσταση στον Ερασιτέχνη Ηρακλή και για το μέλλον του συλλόγου μίλησε ο Φώτης Θέος.

Ερασιτέχνης

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Φώτης Θέος και μίλησε για τα πολλά προβλήματα του Ερασιτέχνη.

Για την απόφαση να κηρυχθεί άκυρη η κατάσχεση της περιουσίας του συλλόγου από το Δημόσιο:

«Ήταν πολύ καλή και σημαντική την περίοδο που ήρθε και μέσα στα προβλήματα που έχει ο Ερασιτέχνης. Μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας, αλλά το κυριότερο ότι βάλαμε ένα ανάχωμα στον μεγαλύτερο οφειλέτη που έχει το σωματείο μας (ελληνικό δημόσιo)», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η καθημερινότητα είναι εξαιρετικά δύσκολη, δίνουμε μάχη με τη ΔΕΗ, την ΕΥΑΘ και σε όποιον φορέα μπορείτε να φανταστεί. Τα χρέη έχουν εκτοξευτεί στα ύψη. Το σωματείο όσο είναι μπλοκαρισμένο δεν μπορεί να πληρώσει για να μας λυθούν τα χέρια. Σχεδόν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν αυτό το πρόβλημα. Ελπίζουμε να βρεθεί λύση και να πάρει ανάσα ο σύλλογος. Μιλάμε για ένα πολύπλοκο θέμα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουμε ότι τα δικαστήρια αθωώνουν αυτούς που «πλήττουν» την ομάδα. Ή θα κλείσει το σωματείο, ή θα πρέπει να το ανοίξουν με κάποιο τρόπο, ώστε να μπορούμε να πληρώσουμε και να ορθοποδήσουμε. Εάν εσείς θέλετε να δώσετε ένα σεβαστό ποσό στον Ερασιτέχνη, δε θα μπορέσετε. Τι να γίνει άλλο; Εμείς μέσω εκδηλώσεων -προσπαθούμε να μαζέψουμε χρήματα για τις καθημερινές λειτουργίες του σωματείου. Το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν εμπλέκεται καθόλου με εμάς. Ούτε το βόλεϊ και αυτό είναι ξεχωριστό. Στον ερασιτέχνη ανήκουν το ανδρικό και γυναικείο μπάσκετ, ο στίβος, τα κολυμβητικά τμήματα, η ξιφασκία και το τζούντο. Η περιουσία όμως ανήκει σε εμάς. Τα προβλήματα αυτόματα μπορεί να μεταφερθούν».

Back to Top