Σίγουρος για Τάι ο Ηρακλής

Οι «κυανόλευκοι» θεωρούν θέμα χρόνου το να ξεπεραστούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες για την έκδοση δελτίου στον Βραζιλιάνο.

Όπως όλα δείχνουν, στον επίσημο ποδοσφαιρικό Ηρακλή εξακολουθούν να διατηρούν τη ψυχραιμία τους με το – περιβόητο – θέμα της έκδοσης δελτίου συμμετοχής στον Τάι.

Μάλιστα, φαίνεται να μην τους κάμπτει ούτε η νέα – ενδεχόμενη – παράταση στην προοπτική ολοκλήρωσης του θέματος, καθώς στη Μίκρα εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι η περίπτωση έχει δρομολογηθεί πλήρως και ότι η θετική έκβασή της είναι θέμα χρόνου να προκύψει. Εξάλλου, έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το θεμελιώδες στην όλη ιστορία είναι ότι οι ιθύνοντες του Ημίθεου σπεύδουν να διαψεύσουν τους… «απογοητευμένους» από την όλη εξέλιξη, σημειώνοντας εμφατικά «ότι ο Τάι θα αποκτήσει δελτίο» και ξεκαθαρίζοντας ότι το ακραία αρνητικό σενάριο δεν πρόκειται να ισχύσει.

Ίσως, οριακά, την Παρασκευή…

Μάλιστα, οι διοικούντες του ποδοσφαιρικού Τμήματος, οι οποίοι ασχολούνται ενεργά και καθημερινά με το θέμα του Βραζιλιάνου και χειρίζονται όλες τις παράπλευρες διαδικασίες, εκφράζουν την ύπαρξη μιας μικρής, έστω, πιθανότητας – προς απόλυτη ανατροπή των τελευταίων εξελίξεων – να προλάβει να εκδοθεί δελτίο για τον παίκτη μέχρι την Παρασκευή 16/2.

Να τακτοποιηθούν, δηλαδή όλες οι εκκρεμότητες σε επίπεδο τυπικοτήτων, που απαιτεί η ΕΠΟ μέχρι μεθαύριο και να εκδοθεί άμεσα το δελτίο, ώστε ο 31χρονος άσσος να ντεμπουτάρει στην Πολίχνη.

Μόνο θέμα χρόνου…

Όπως διευκρινίζουν από τη Μίκρα, δεν υφίσταται, πλέον, κάποιο μεγάλο και δυσπροσέγγιστο πρόβλημα, όπως αυτό της άδειας παραμονής του παίκτη στη χώρα. Η αδειοδότηση της παραμονής του έχει τακτοποιηθεί μέσω της διαδικασίας με την Ισπανική υπηκοότητα της συζύγου του και τα όσα διαδικαστικά απομένει να επιλυθούν, απλώς απαιτούν μερικές επιπλέον μέρες…

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top