Γ.Σ. Ηρακλής: «Η πιο σημαντική απόφαση για το μέλλον του συλλόγου»

Ο ΓΣ Ηρακλής με επίσημη ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε σχετικά με την ιστορική απόφαση που έλαβε το δικαστήριο όπου σύμφωνα με αυτή η ακίνητη περιουσία του συλλόγου κρίθηκε ακατάσχετη από το Δημόσιο.

Διάφορα, Ερασιτέχνης

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής:

 Βλέποντας πριν από λίγους μήνες, τον μαρασμό που είχε υποστεί ο ΓΣ Ηρακλής, το έλλειμμα διοίκησης, τα υπό διάλυση τμήματα, αλλά και τους κινδύνους που ελλόχευαν για το μέλλον, τα μέλη της νυν διοίκησης Πρωτοδικείου του Ερασιτέχνη έπαιρναν την απόφαση να μπουν μπροστά για δύο βασικούς λόγους, που θα σταματούσαν τον κατήφορο.

Ο πρώτος λόγος ήταν για την αναγνώριση του αθλητικού σωματείου μας. Υπόθεση που σταδιακά πηγαίνει πάρα πολύ καλά.

Ο δεύτερος λόγος ήταν για να καταφέρουμε να περισώσουμε την ακίνητη περιουσία του ΓΣ Ηρακλής, από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, από κινήσεις του Δημοσίου που θα μπορούσαν να μας φέρουν προ εκπλήξεως.

Όλα αυτά από χθες, είναι παρελθόν. Με μια δικαστική απόφαση σταθμό (που προήλθε από τους χειρισμούς των ανθρώπων του Ηρακλή, αλλά όχι μόνο για τον Ηρακλή) η περιουσία των Χορτατζήδων είναι πλέον ακατάσχετη από το Δημόσιο. Γεγονός σημαντικό, αφενός γιατί το βασικό μέλημα προστασίας της περιουσίας του συλλόγου πραγματοποιήθηκε, καθώς δεν μπορεί πλέον κανείς να την αγγίξει, αφετέρου γιατί αυτό επιφέρει ασφάλεια στον εκάστοτε επενδυτή που θα θελήσει να την αξιοποιήσει προς βελτίωση των αθλητικών χώρων, χωρίς τον φόβο να χάσει τα λεφτά του από παρέμβαση του Κράτους.

Για όλους εμάς, τα στελέχη της διοίκησης και τα μέλη του ΓΣ Ηρακλής, η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ σημαντική για το μέλλον του Ημίθεου. Ασφαλώς και δεν λύσαμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και κυρίως τα οικονομικά, αλλά με σταδιακά και καθοριστικά βήματα, καταφέρνουμε να κρατάμε ζωντανό τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Το χρωστάμε στους γονείς μας, στον τεράστιο κόσμο που ακολουθεί όπου υπάρχει Ηρακλής, αλλά και στα παιδιά μας. Στις επόμενες γενιές που θα γαλουχηθούν και θα βάλουν το σήμα με τον Ημίθεο στο μέρος της καρδιάς. Το χρωστούσαμε και σε αυτούς που δεν μας πίστεψαν…

ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Back to Top