Τάι: «Τελείωσε το θέμα μου!»

Απόλυτος ο Βραζιλιάνος για την οριστική και θετική κατάληξη του ζητήματος με το δελτίο του, καθώς από σήμερα (12/2) αναμένεται η αδειοδότηση της παραμονής του.

Το θέμα με την έκδοση δελτίου συμμετοχής στο πρωτάθλημα για τον Τάι έχει ολοκληρωθεί και σε αυτό βάζει τη… βούλα του και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με βάση τα όσα εμφατικά υποστήριξε χθες στο Καυτανζόγλειο.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στην κερκίδα της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον ΑΟ Καρδίας, ο Τάι ήταν απόλυτος σχετικά με την οριστική και θετική κατάληξη του ζητήματος, το οποίο ταλαιπώρησε τόσο την ομάδα, όσο και τον ίδιο όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν και αφίχθηκε στη Θεσσαλονίκη.

«Έχει τελειώσει το θέμα μου. Την εβδομάδα που πέρασε καταθέσαμε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και από Δευτέρα περιμένουμε το έγγραφο που θα πιστοποιεί ότι δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με την παραμονή μου στη χώρα, ώστε να μου εκδώσει δελτίο η Ομοσπονδία», υπογράμμιζε με ικανοποίηση ο 31χρονος άσσος.

Πράγματι, τις προηγούμενες μέρες, μετά την άφιξη της συζύγου του, Αλεσάντρα, «έτρεξαν» όλες εκείνες οι απαραίτητες διαδικασίες ενώπιον των αρμοδίων δημόσιων φορέων (Περιφέρεια, Εφορία κλπ), ώστε να αποδειχθεί ότι ο Τάι είναι σύζυγος κατόχου κοινοτικού (Ισπανικού) διαβατηρίου και – ως εκ τούτου – δικαιούται την παραμονή στη χώρα.

Ίσως και σήμερα, Δευτέρα 12/2, οι ιθύνοντες του Ηρακλή να έχουν τα απαραίτητα έγγραφα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τα οποία θα πιστοποιούν το νόμιμο της παραμονής του παίκτη, ώστε να τα προωθήσουν στην ΕΠΟ, με στόχο να εκδοθεί το δελτίο του Τάι, το αργότερο ως την Παρασκευή 16/2 και ο Βραζιλιάνος να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου 17/2 στην Πολίχνη, με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top