Χωρίς τους αδελφούς Αθανασίου και τον Κυριακίδη

Τα προβλήματα, που αντιμετώπισαν εντός της εβδομάδας οι τρεις παίκτες, τους άφησαν εκτός αποστολής του αγώνα με την Καρδία.

Ο Σάκης Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΑΟ Καρδίας, μη μπορώντας να υπολογίζει στους Αντώνη και Παντελή Αθανασίου, οι οποίοι είναι τραυματίες και τον Σάββα Κυριακίδη, ο οποίος δεν κατόρθωσε να αναρρώσει από ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Παράλληλα, από ίωση ταλαιπωρείται και ο αρχηγός της ομάδας, Άγγελος Καραντασιάδης, ωστόσο εκείνος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή με την ελπίδα ότι πριν τον αγώνα θα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων θα προκύψει η τελική 18άδα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης:

Γιώργος Αμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Νίκος Κουρέλλας, Αντώνης Κριτσιάνης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Άγγελος Καραντασιάδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Μηνάς Πτηνόπουλος, Γιώργος Μούδιος, Κριστιάνο Μεντί, Βασίλης Παπαδόπουλος, Λεό ντε Σμέντ, Βασίλης Αμαραντίδης, Δημήτρης Ανδρεάκος, Χρήστος Ρόβας, Παντελής Κρυστάλλης.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top