Αποτελεσματικός στην Αγιά και… προσεχώς καλύτερα…

Άλλο ένα «πονηρό» εμπόδιο ξεπέρασε ο Ηρακλής και με την προσθήκη Ουάσινγκτον βλέπει ανοικτό πεδίο για το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου…

Κόντρα σε μία ομάδα, η οποία αποτελεί – ασφαλέστατα – σημαντικότατη «ευχάριστη έκπληξη» του φετινού πρωταθλήματος και συνηθίζει να αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο από τις αντικειμενικές και προσδοκώμενες δυνατότητές της, ο Ηρακλής ήταν αποτελεσματικός και νικηφόρος.

Η έκβαση της αναμέτρησης με τον  Ερμή στην Αγιά ήταν ουσιαστική και σημαντική για την πορεία του Ημίθεου, καθώς παρά τις αδυναμίες που έχει δείξει στη μέχρι τώρα διαδρομή του στην Α2 της περιόδου 2017-2018, ο «Γηραιός» εξακολουθεί να πείθει ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια με «πονηρούς» αντιπάλους, οι οποίοι, όμως, δεν ανήκουν στο γκρουπ των ομάδων που συνδιεκδικούν την άνοδο, «τα έχει».

«Τα έχει» και μάλιστα επιδεικνύοντας σε αρκετά από αυτά και χαρακτηριστική άνεση ως προς την τελική επικράτηση. Αυτό συνέβη και στη Θεσσαλική κωμόπολη, απέναντι στον Ερμή, ο οποίος, μπορεί να δυσχέρανε αρχικώς την «κυανόλευκη» προσπάθεια, αλλά υπέκυψε με εύρος διαφοράς προς το τελείωμα της αναμέτρησης.

Προσεχώς καλύτερα, με τον… «Δαρείο»…

Η προσθήκη του Ντάριους Ουάσινγκτον προδιαθέτει άπαντες στον μπασκετικό Ηρακλή ότι τα αγωνιστικά δεδομένα στη συνέχεια της ομάδας θα αφορούν σε αυτό που αποκαλούμε… «προσεχώς καλύτερα».

Όταν ο Αμερικανός άσσος «συναντηθεί» με την αγωνιστική ετοιμότητά του, είναι σαφές ότι ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα βρει τον παίκτη που αναζητούσε, εκείνον δηλαδή, στον οποίο η ομάδα θα «ακουμπά» τη μπάλα, όταν αυτή θα «καίει» στα κρίσιμα σημεία των καθοριστικών για την υπόθεση της ανόδου αγώνων.

Και αυτή η εξέλιξη, μόνο αισιοδοξία μπορεί να φέρνει στο Ιβανώφειο…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top