Ο σκληρός και ανταγωνιστικός Β΄ Γύρος της Volley League…

Αυτό που σχολιάζουν στον Ηρακλή είναι το γεγονός ότι , παράλληλα με την «κυανόλευκη» ομάδα, ενισχύθηκαν σημαντικά σχεδόν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος…

Βόλει, Ηρακλής

«Ήρθα στον Ηρακλή, προκειμένου να βοηθήσω στην προσπάθεια υπέρβασης που συντελείται στην ομάδα, από το αγωνιστικό τμήμα και τη διοίκηση, με την εντυπωσιακή συμπαράσταση του κόσμου. Όμως, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι, παράλληλα με εμάς, έχουν ενισχυθεί εξαιρετικά σχεδόν όλες οι ομάδες της Volley League και αυτό κάνει πολύ δύσκολο το έργο μας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος…», ήταν τα λόγια του Νίκου Σμαραγδή την παραμονή της αναμέτρησης στην Αλεξανδρούπολη.

Ο πολύπειρος διεθνής κεντρικός του Ηρακλή ήξερε ακριβώς σε τι αναφέρονταν. Το διαπίστωσαν την επόμενη μέρα εκείνος και οι συμπαίκτες του στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», κόντρα στον Εθνικό. Κόντρα, δηλαδή, σε μία ομάδα, η οποία πριν από μία – δύο αγωνιστικές θεωρούνταν σχεδόν «τελειωμένη».

Το παράδειγμα των ακριτών, οι οποίοι ενισχύθηκαν εντυπωσιακά με βασικούς παίκτες, ακολούθησαν οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, με συνέπεια στον Ημίθεο να σχολιάζουν ότι αναμένεται ένα πολύ ανταγωνιστικό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, που θα βάλει δύσκολα (πάρα πολύ δύσκολα, για την ακρίβεια) στο συγκρότημα του Γιάννη Ορφανού.

Πρακτικά, λοιπόν, ενώ η διοίκηση της ομάδας πραγματοποίησε την οικονομική υπέρβαση ενίσχυσης, με την top class προσθήκη του Νίκου Σμαραγδή και τις «πινελιές» κάλυψης των εφεδρικών θέσεων, με Κατσιαφλάκα και Ζαΐμη, προκειμένου να διασφαλιστεί μια θέση στην πρώτη τετράδα, αποδεικνύεται ότι με την ποιοτική άνοδό του ο Ημίθεος, απλώς, θα είναι άκρως ανταγωνιστικός κόντρα στους παράλληλα ενισχυμένους ανταγωνιστές του, με τη μάχη την οποία θα πρέπει να δώσει για να μείνει στο κορυφαίο γκρουπ της βαθμολογίας, να είναι σκληρή και μακρά…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top