- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προετοιμασία μετ’ εμποδίων και φιλικό για Ουάσινγκτον

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα από την Αγιά, στο Ιβανώφειο έχουν επικεντρωθεί στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Καρδίτσα, εντός έδρας, το Σάββατο 10/2.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίσσονται όπως θα τα επιθυμούσε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, καθώς ένα βασικότατο «γρανάζι» της αγωνιστικής μηχανής του, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και μία σημαντικότατη εφεδρεία του, ο Γιώργος Γεωργάκης, ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ο πολύπειρος πλέι μέικερ των «κυανολεύκων» υποφέρει από τράβηγμα στον δικέφαλο μηριαίο και απέχει των προπονήσεων, καθώς υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία. Εκτιμάται ότι ο τραυματισμός του δεν έχει σημαντική έκταση και ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προπονηθεί και – σαφώς – να είναι ετοιμοπόλεμος για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Παράλληλα, ο Γιώργος Γεωργάκης υποφέρει από ενοχλήματα στη μέση, απόρροια τραυματισμού του στον αγώνα της Αγιάς. Υποβάλλεται, επίσης, σε θεραπεία και εκτιμάται ότι και ο 27χρονος σέντερ θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Καρδίτσα.

Σκέψεις φιλικού για τον Ντάριους

Η τεχνική ηγεσία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δοθεί ένα προπονησιακό φιλικό με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά στο Ιβανώφειο, αύριο Τετάρτη 7/2, ώστε, και να δοθεί η ευκαιρία για δοκιμές αγωνιστικών πλάνων, αλλά – προφανώς – και για να «κατατοπίσει» αποτελεσματικότερα τον Ντάριους Ουάσινγκτον σχετικά με τα δεδομένα της νέας ομάδας του, δίνοντάς του κάποιον χρόνο συμμετοχής, εφόσον ο Αμερικανός άσσος φανεί συνεπής ως προς τη σημερινή (6/2) άφιξή του, πρώτα στην Αθήνα και εν συνεχεία στη Θεσσαλονίκη.