Ενισχυμένος στη μάχη της Αλεξανδρούπολης

Με τη σημαντική παρουσία Σμαραγδή στο βασικό σχήμα, ο Ηρακλής επιδιώκει νικηφόρο πέρασμα, κόντρα στους ακρίτες.

Βόλει, Ηρακλής

Μία βαθμολογικά σημαντική, όσο και δύσκολη αποστολή αναλαμβάνει σήμερα το απόγευμα η ομάδα του Γιάννη Ορφανού, επιδιώκοντας να περάσει με το τρίποντο της «καθαρής» νίκης από μία δύσκολη έδρα, όπως αυτήν του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Ημίθεος είναι σαφέστατα ενισχυμένος, καθώς έχει καλύψει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο το κενό του στο κέντρο, μέσω της παρουσίας στο βασικό σχήμα του πολύπειρου και εξαιρετικά ποιοτικού, Νίκου Σμαραγδή.

Από την άλλη και οι γηπεδούχοι είναι ενισχυμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη, καθώς χρειάζονται επειγόντως νίκη στην προσπάθεια για αποφυγή των play out. Έχουν στη σύνθεσή τους τον Δημήτρη Ριζόπουλο, ο οποίος έφυγε από τον Ηρακλή, προκειμένου να βρεθεί στην ομάδα της πόλης που εξυπηρετούσε τι οικογενειακές ανάγκες του, ενώ ανεβαίνουν επίπεδο με την παρουσία του Βραζιλιάνου κεντρικού, Λεάντρο Χοσέ Μέγια Αραράτ, αποκτώντας και νέα επιλογή στην πάσα με την παράλληλη προσθήκη του Σταύρου Κασαμπαλή.

Σμαραγδής: «Να βοηθήσω στην υπέρβαση»

Το κεντρικό πρόσωπο της σημερινής αναμέτρησης για τον Ηρακλή είναι ο Νίκος Σμαραγδής που θα ντεμπουτάρει. Ο έμπειρος κεντρικός σχολίασε για την έλευσή του στην ομάδα και τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης:

«Μου έχει λείψει αρκετά το πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι δε με κάλυπταν οι προτάσεις και περίμενα κάτι καλύτερο.

Τελικά με κάλυψε η πρόταση του Ηρακλή με τον οποίο πάντα είχα ιδιαίτερο δέσιμο. Η Αλεξανδρούπολη είναι δύσκολη έδρα. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχει διαγράψει η ομάδα μέχρι τώρα.

Ο Ηρακλής με τα δεδομένα που υπάρχουν έχει κάνει υπέρβαση κι εγώ έρχομαι να βοηθήσω. Είμαστε κοντά στην 4αδα αλλά πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης ο Α΄ γύρος. Ολες οι ομάδες ενισχύθηκαν οπότε θα δούμε ένα νέο πρωτάθλημα».

Στις 18:00, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Εθνικού Αλεξανδρούπολης – Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και θα διεξαχθεί στο Κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος.

Η BlueArena θα καλύψει με «live» ενημέρωση τον αγώνα, μεταφέροντας σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξή του.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top