Με δυναμική οπαδική παρουσία και στο Κιλκίς

Χωρίς εντός έδρας αγώνες για τα τρία μεγάλα Τμήματα του Συλλόγου αυτό το σαββατοκύριακο, με το ενδιαφέρον του κόσμου να «εκτονώνεται» στην προοπτική μετάβασης στη Μακεδονική πόλη.

Σε όποια έδρα κι αν κλήθηκε να αγωνιστεί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Ηρακλής, το έπραξε υπό την παρουσία δυναμικής οπαδικής συμπαράστασης από πλευράς των φίλων του.

Αυτό αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή (4/2) στον αγώνα που θα δώσει η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς με αντίπαλο τον Κιλκισιακό. Οι Ηρακλειδείς εκδηλώνουν έντονη διάθεση για πραγματοποίηση μαζικής μετάβασης στη γειτονική πόλη, εκμεταλλευόμενοι το σύντομο της απόστασης και προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους, ωθώντας την προς ένα ακόμη – πολύτιμο – «διπλό», στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 2ου Ομίλου.

Προτρεπτικός παράγων προς την κατεύθυνση της μαζικής μετάβασης στο Κιλκίς είναι και το γεγονός ότι αυτό το σαββατοκύριακο κανένα από τα τρία μεγάλα ομαδικά Τμήματα του Συλλόγου δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση εντός Θεσσαλονίκης. Η ομάδα μπάσκετ αγωνίζεται σήμερα, Σάββατο 3/2, στην Αγιά με τον τοπικό Ερμή, ενώ η ομάδα βόλεϊ αύριο, Κυριακή 4/2, στην Αλεξανδρούπολη με τον τοπικό Εθνικό.

Αυτό σημαίνει ότι η μόνη διέξοδος για… «οπαδική εκτόνωση» των «κυανόλευκων» οπαδών είναι η εκδρομή στο Κιλκίς και η παρουσία στη δυναμική κερκίδα που αναμένεται να δημιουργήσουν το φιλοξενούμενο οπαδικό στοιχείο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top