Ευκαιρία ντεμπούτου για «τρεις»

Άλλες τρεις μεταγραφικές προσθήκες μπαίνουν, από τον αγώνα με τον Κιλκισιακό, στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ηρακλή έχει ολοκληρωθεί, αλλά όχι και η δυνατότητα του Σάκη Αναστασιάδη ως προς το να μπορεί να υπολογίζει στο σύνολο αυτής της ενίσχυσης.

Με τον Τάι να παραμένει μη διαθέσιμος για έναν ακόμη αγώνα, λόγω του – περιβόητου, πλέον – θέματος με το δελτίο συμμετοχής του, ο κόουτς του Ημίθεου διατηρεί την… παρηγοριά της δυνατότητας να έχει στη διάθεσή του άλλες τρεις περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι ήλθαν στην ομάδα μέσα από την εμβόλιμη περίοδο των χειμερινών μεταγραφών.

Πρόκειται για τον Γάλλο εξτρέμ, Λεό Ντε Σμεντ, τον Γρεβενιώτη πλάγιο μπακ – χαφ, Νίκο Κουρέλλα και τον νεαρό εξτρέμ, Βασίλη Αμαραντίδη, που επέστρεψε στην ομάδα.

Δύσκολα ως βασικοί…

Βεβαίως, όπως προκύπτει από τα επιμέρους αγωνιστικά δεδομένα σε επίπεδο βασικού σχήματος, φαντάζει αρκετά δύσκολο το να προκύψει ντεμπούτο βασικού για κάποιον από τους τρεις, που απέκτησαν λίαν προσφάτως το δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπου – κατά βάση – προορίζονται ο Λεό Ντε Σμεντ και ο Βασίλης Αμαραντίδης, φαβορί εξακολουθούν να παραμένουν για την ενδεκάδα οι – «δεμένοι» με το σύνολο και φορμαρισμένοι – Βασίλης Παπαδόπουλος και Μηνάς Πτηνόπουλος, ενώ στην περίπτωση του Νίκου Κουρέλλα, προβάδισμα για το ρόλο του αριστερού μπακ στο βασικό σχήμα εξακολουθεί να διατηρεί ο Σάββας Κυριακίδης.

Αυτό, όμως, δεν αποτρέπει – σε καμία περίπτωση – τη δυνατότητα, ακόμη και για τους τρεις τους, να ντεμπουτάρουν στον αγώνα του Κιλκίς, έστω και ως αλλαγές. Αν και εφόσον, βεβαίως, επιλεγούν από τον προπονητή τους ως μέλη της αποστολής για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς, με την εντυπωσιακή πληθώρα επιλογών που εμφανίζει το ρόστερ μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ακόμη και η συμμετοχή στην τελική 18άδα αποτελεί ένα θέμα…

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top