Επιστρέφει ο Βασίλης Αμαραντίδης

Ο ταλαντούχος 21 ετών εξτρέμ είναι η τελευταία μεταγραφή, που προανήγγειλε ο Λάκης Παπαϊωάννου…

Ο Λάκης Παπαϊωάννου, κατά την τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου για τον οικονομικό απολογισμό, προανήγγειλε την υλοποίηση μιας ακόμη – τελευταίας – μεταγραφικής κίνησης.

Αυτή αφορούσε στον Βασίλη Αμαραντίδη, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες επανέρχεται στον Ηρακλή, όπου πριν το καλοκαίρι του `17, όταν και αποχώρησε, είχε φτάσει μέχρι την πρώτη ομάδα, καθώς θεωρήθηκε ιδιαιτέρως ταλαντούχος.

Η βασική θέση του είναι αυτή του δεξιού ακραίου μεσοεπιθετικού, αλλά αγωνίζεται και στην αριστερή πτέρυγα και – γενικά – σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1997 και άρχισε την καριέρα του από την Ακαδημία «Μπέμπηδες 2000», ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Ιταλία και στην ομάδα Νέων της Κιέβο, για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στην Κ20 του Ηρακλή.

Σε ηλικία 18 ετών κρίθηκε εξαιρετικά εξελίξιμος και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, από την οποία αποχώρησε με τη διάλυση της ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι, ακολουθώντας μια σύντομη θητεία στον Πανσερραϊκό.

Με αυτήν την κίνηση και παρά τις αποχωρήσεις Σαββελίδη, Γκουτσίδη, Δραγάνη, Υφαντίδη από τις θέσεις των ακραίων επιθετικών, το ρόστερ είναι εξαιρετικά γεμάτο και πάλι, με Ρόβα, Παπαδόπουλο, Πτηνόπουλο, Ντε Σμεντ, Μεντί, Κουρέλλα (είναι η θέση στην οποία άρχισε την καριέρα του) και Αμαραντίδη.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top