Αποφασίζουν για Τάι

Τελευταίες κρίσιμες στιγμές στο θέμα της έκδοσης δελτίου του Βραζιλιάνου, με τη διοίκηση να κρίνει αν θα επιλέξει τον δρόμο της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών…

Οι υποσχέσεις που εξασφάλισαν τις τελευταίες μέρες ήταν πολλές. Οι αρμόδιοι φορείς αναμένεται εντός της σημερινής ή – το αργότερο – της αυριανής μέρας, να αποδείξουν αν τα όσα υπόσχονταν για επίλυση του ζητήματος με την άδεια παραμονής του Τάι, θα επιβεβαιωθούν από την πραγματικότητα.

Το ζήτημα είναι ότι μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου, ο επίσημος Ηρακλής θα πρέπει να έχει καταθέσει και το τελευταίο δικαιολογητικό μεταγραφής για τον 31χρονο μέσο, ώστε να δικαιούται την έκδοση δελτίου συμμετοχής του στο πρωτάθλημα.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι «κυανόλευκοι» – πάντοτε εντός του ίδιου χρονικού πλαισίου ολοκλήρωσης της περιόδου των μεταγραφών – θα πρέπει να οδηγήσουν την όλη ιστορία στην… παράταση, μέσω της προσφυγής στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ.

Αν και εφόσον απαιτηθεί, αυτή η διαδικασία θα εξυπηρετήσει ως προς το κέρδος επιπλέον χρόνου, πέραν των ορίων της μεταγραφικής περιόδου, ώστε και αν ακόμη η άδεια παραμονής του ποδοσφαιριστή εκδοθεί εκπρόθεσμα, εκείνος να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής, με την ΕΠΟ να εκδίδει το δελτίο του.

Όλα θα εξαρτηθούν από το αν οι αρμόδιοι φορείς εκδώσουν – τελικά – σήμερα (Τρίτη 30/1) ή αύριο (Τετάρτη 31/1) το περίφημο έγγραφο, που απομένει για να κλείσει το θέμα Τάι.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top