Το «πονηρό» παιχνίδι στο Κιλκίς…

Γιατί η αναμέτρηση στη Μακεδονική πόλη κρύβει παγίδες, στις οποίες, ένας σοβαρός Ηρακλής, δεν πρέπει να πέσει…

Οι «κυανόλευκοι» επανέρχονται στην πραγματικότητα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους στον 2ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και καλούνται, το απομεσήμερο της ερχόμενης Κυριακής, να ξεπεράσουν με το απόλυτο της επιτυχίας και το εμπόδιο του Κιλκισιακού, εκτός έδρας.

Φαινομενικά, με βάση τη δυναμική που έχει διαμορφώσει ο Ηρακλής, ιδιαιτέρως ενισχυμένος και από τις πρόσφατες μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου και με δεδομένες τις αδυναμίες του αντιπάλου, θα έπρεπε να γίνεται λόγος για μία «απλή και εύκολη διαδικασία».

Όμως, στη Μίκρα γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχουν έτσι τα πράγματα και η τεχνική ηγεσία κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει την ομάδα σε εγρήγορση, επισημαίνοντας τις «κρυφές» δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης στην Μακεδονική πόλη.

Το «τεχνητό» βαθμολογικό προβάδισμα. Όπως ήταν αναμενόμενο και πλήρως προβλεπόμενο, η συγκυρία του προγραμματισμένου ρεπό του «Γηραιού» στον Όμιλο, προσέφερε την ευκαιρία στον Άρη Παλαιοχωρίου να ανακτήσει – προσωρινά – το προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα, με βραχεία κεφαλή. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα… «τεχνητό» προβάδισμα, καθώς η εξομάλυνση της βαθμολογικής πραγματικότητας θα προκύψει, όταν και οι Χαλκιδικιώτες πάρουν το δικό τους ρεπό. Ωστόσο, ο Ηρακλής θα πρέπει να προσαρμοστεί εκ νέου στη διαδικασία της επιδίωξης μιας νέας προσπέρασης με στόχο την πρωτιά και αυτό θα πρέπει να το διαχειριστεί, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στο Κιλκίς.

Η διαχείριση της διακοπής. Πάντοτε, όταν μία ομάδα επανέρχεται στην πραγματικότητα των αγωνιστικών υποχρεώσεών της, μετά από ανάπαυλα, το να ανταπεξέλθει πλήρως και θετικά αποτελεί ένα θεμελιώδες ζητούμενο. Ο «Γηραιός» θα πρέπει να δείξει ότι είναι ετοιμοπόλεμος και να μην επιτρέψει να αμφισβητηθεί η αγωνιστική κυριαρχία του από τους γηπεδούχους της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Ο ενθουσιασμός του αντιπάλου. Μπορεί ο Κιλκισιακός να παραμένει στα χαμηλά βαθμολογικά κλιμάκια, όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπό την καθοδήγηση του πολύπειρου Μάκη Κατσαβάκη, έχει κατορθώσει να φτάσει σε κάποια θετικά αποτελέσματα, όπως αυτό της αγωνιστικής που μας πέρασε, το οποίο τον έφερε να περνά νικηφόρα από τη Χαλάστρα, επικρατώντας με 1-2 του Καμπανιακού. Ο Ηρακλής θα πρέπει να «τιθασεύσει» τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και την απόπειρά τους να προωθηθούν βαθμολογικά μέσω μιας μεγάλης νίκης, επί του μεγάλου φαβορί του Ομίλου και να εξασφαλίσει με αποτελεσματικό τρόπο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top