Ώρες αγωνίας στην υπόθεση Τάι

Το κρίσιμο τριήμερο για το θέμα της αδείας παραμονής και του δελτίου του Βραζιλιάνου…

Ουσιαστικά, ό,τι προσπάθεια ήταν να γίνει, έγινε στην περίπτωση της εξασφάλισης άδειας παραμονής για τον Τάι, στην προοπτική του να εκδοθεί από την ΕΠΟ το δελτίο συμμετοχής του Βραζιλιάνου άσσου.

Στην υπόθεση συνέδραμαν σχεδόν όλοι οι παράγοντες που ασχολούνται αυτήν την περίοδο με τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, καθώς και αρκετοί εξωδιοικητικοί Ηρακλειδείς, οι οποίοι διατηρούν προσβάσεις και γνώσεις στα της Δημόσιας Διοίκησης. Στην όλη ιστορία, μάλιστα, ζητήθηκε και υπήρξε και νομική αρωγή, ώστε να πραγματοποιηθούν οι δέουσες κινήσεις που θα κινητοποιούσαν με τον αποτελεσματικότερο και πιο ταχύ τρόπο τα δυσκίνητα γρανάζια της Ελληνικής γραφειοκρατίας.

Όμως, πλέον, τα χρονικά περιθώρια βρίσκονται μιαν ανάσα πριν την εκπνοή τους. Στις αρχές της νέας εβδομάδας, το θέμα της έκδοσης αδείας παραμονής για τον Βραζιλιάνο θα πρέπει να ολοκληρωθεί. Η διοίκηση του Ηρακλή έχει περιθώριο μέχρι και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, προκειμένου να παραλάβει το έγγραφο της αδείας παραμονής του Βραζιλιάνου και να το καταθέσει στην ΕΠΟ, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής, με την έκδοση του δελτίου του.

Καθώς τα υπόλοιπα δικαιολογητικά μεταγραφής του ποδοσφαιριστή είναι τακτοποιημένα και ήδη κατατεθειμένα στην αρμόδια υπηρεσία της Ομοσπονδίας, αν οι «κυανόλευκοι» καταθέσουν και την άδεια παραμονής, έως και την τελευταία μέρα των μεταγραφών (31/1), ο Τάι αποκτά δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αγωνία για την τελική έκβαση της προσπάθειας στο συγκεκριμένο θέμα, περνά σε φάση κορύφωσης…

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top