Με κεντρικό και ακραίο για τετράδα!

Αποφασισμένη η διοίκηση του βολεϊκού Ηρακλή να προσφέρει στην ομάδα την ευκαιρία για μεγάλα πράγματα – Από στιγμή σε στιγμή οι ανακοινώσεις για τις δύο σημαντικότατες προσθήκες…

Βόλει, Ηρακλής

Ο κύβος ερρίφθη! Η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη έχει αποφασίσει την υπέρβαση, παρά τις τεράστιες οικονομικές αντιξοότητες που αντιμετώπισε, αντιμετωπίζει και θα συνεχίζει να αντιμετωπίζει, χωρίς την παρουσία βασικού χρηματοδότη στην ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή.

Αποφασίστηκε να δοθεί σημαντικότατη δόση αγωνιστικής ενίσχυσης στο σύνολο του Γιάννη Ορφανού, με την προσθήκη σε αυτό ενός «έτοιμου» και έμπειρου στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, κεντρικού και ενός ανάλογου ακραίου.

Γίνεται αντιληπτό ότι με αυτές τις δύο προσθήκες, οι οποίες από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως, ο Ηρακλής θα έχει  κάθε εφόδιο, προκειμένου να επαληθεύσει στην πράξη αυτό που δηλώνει τις τελευταίες μέρες ο προπονητής του, περί βλέψεων για την τετράδα της Volley League!

Υ.Γ. Τα ονόματα του κεντρικού και του ακραίου θα αφήσουμε να τα ανακοινώσει πρώτα η διοίκηση, όπως κάνουμε – απαρέγκλιτα – από την αρχή της τιτάνιας προσπάθειας που καταβάλλεται στην ομάδα βόλεϊ…

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top