Επανέρχονται, για «μίνι» προετοιμασία

Μετά το ευεργετικό διήμερο ρεπό, το ποδοσφαιρικό Τμήμα μπαίνει στη διαδικασία εκμετάλλευσης της διακοπής.

Το είχαν, πράγματι, πολύ μεγάλη ανάγκη το συγκεκριμένο διήμερο ρεπό, το οποίο τους χορήγησε η τεχνική ηγεσία, οι παίκτες του Ηρακλή. Ανάγκη για ανάπαυση και ηρεμία, σωματική και ψυχική, ενόψει της κρίσιμης και δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Όπως είχε ανάγκη και η ομάδα, γενικότερα, την αποχή των δύο εβδομάδων από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της, ώστε να καλύψει τα κενά της στον τομέα της φυσικής αντοχής και της τακτικής συμπεριφοράς. Μην λησμονούμε άλλωστε, ότι παρότι δείχνει και αποδεικνύει ότι είναι ο «leader» του Ομίλου, ο Ηρακλής είναι μία ομάδα, που άρχισε να συγκροτείται αφότου δόθηκε η εκκίνηση στους αγώνες του πρωταθλήματος και μόλις τώρα, μετά και την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, στελεχώθηκε σε επίπεδο πληρότητας.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, επανερχόμενοι στις προπονήσεις, σήμερα (Τετάρτη 24/1), οι «κυανόλευκοι» θα μπουν στη διαδικασία της μεγαλύτερης δυνατής εκμετάλλευσης της διακοπής.

Ο Σάκης Αναστασιάδης και οι τεχνικοί συνεργάτες του έχουν διαμορφώσει συγκεκριμένο πλάνο προπονησιακού έργου, το οποίο αποσκοπεί στη βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς, κατά τη διάρκεια των ημερών της αγωνιστικής παύσης.

Το πλάνο αυτό αφορά, τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ώστε να εμφανιστεί πιο «φρέσκια» από τον Φεβρουάριο, όσο και στα νέα δεδομένα της αγωνιστικής στρατηγικής, τα οποία δημιουργούν οι προσθήκες των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, που έχουν ενταχθεί ή βρίσκονται υπό ένταξη στον σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top