Τελευταία “περιπέτεια”…

Κρίσιμο το να ξεπεράσει δίχως απώλειες και τον αγώνα με τον Πιερικό ο Ηρακλής, καθώς πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα που θα δώσει υπό την πίεση «πυκνών» χρονικά υποχρεώσεων, καθώς δεν υπάρχει άλλη εμβόλιμη αγωνιστική…

Η αλήθεια είναι ότι ένα τεράστιο εμπόδιο – από τα πολλά που είχε και έχει να διαχειριστεί – στη φετινή προσπάθειά του ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής είναι και αυτό των εμβόλιμων αγωνιστικών.

Το να μην προλαβαίνει, δηλαδή, να «αναρρώσει» από τον προηγούμενο αγώνα η ομάδα και – ουσιαστικά απροπόνητη – να καλείται να μπει στη διαδικασία ενός ακόμη παιχνιδιού, το οποίο – με την ίδια πιεστική διαδικασία – θα ακολουθηθεί από ένα ακόμη και – κάποιες φορές – από άλλη μία τριάδα «πυκνών» χρονικά αναμετρήσεων (όπως έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου).

Πιερικός και τέρμα…

Το σπουδαίο με την αυριανή (Κυριακή 21/1, 15:00) αναμέτρηση με τον Πιερικό στο Καυτανζόγλειο, είναι ότι οι «κυανόλευκοι», με το συγκεκριμένο ματς, ολοκληρώνουν τον βαρύ και επίπονο κύκλο των «πυκνών» χρονικά αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η πρόσφατη «μαζεμένη» τριάδα αγώνων, με Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, Αλμωπό και Πιερικό, θα είναι και η τελευταία για όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Από εδώ και πέρα, το ευχάριστο νέο είναι ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ημίθεου θα έχουν τη – φυσιολογικότατη – απόσταση της μιας εβδομάδας, καθώς θα διεξάγονται από Κυριακή σε Κυριακή (εκτός δύο αγώνων που θα διεξαχθούν Σάββατο, αλλά και πάλι θα προσφέρεται το περιθώριο σχεδόν μιας εβδομάδας μεταξύ των παιχνιδιών).

Ένα κουράγιο ακόμη…

Κατά συνέπεια και από αυτήν την άποψη είναι σημαντικό και κρίσιμο να εξασφαλίσει το τρίποντο στο Καυτανζόγλειο κόντρα στους Κατερινιώτες ο Ηρακλής.

Πέρα από τη βαθμολογική σημασία, μια νίκη θα τους προσδώσει την ανακούφιση ότι έβγαλαν την τελευταία «μαρτυρική» και χωρίς ανάσα τριάδα αγώνων, έχοντας πετύχει το απόλυτο 3Χ3…

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top