Γεμίζουμε την Μίκρα, παίρνουμε «πρωτοκλασάτο» κεντρικό!

Οι Ηρακλειδείς κάνουν δώρο μια μεταγραφή πρώτης γραμμής στην ομάδα βόλεϊ με την παρουσία τους στη Μίκρα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό!

Βόλει, Ηρακλής

Αν δεν μεσολαβούσαν τα… «καπρίτσια» του Φοίνικα Σύρου, που ανάγκασαν την «κυανόλευκη» αποστολή να χρησιμοποιήσει την αεροπορική μετάβαση στο νησί, αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής θα ήταν σημαντικότατα ενισχυμένος.

Όμως, οι Συριανοί, επιθυμώντας – σαφέστατα – να εξουθενώσουν απολύτως οικονομικά, τον ήδη χιλιοταλαιπωρημένο σε αυτόν τον τομέα «Γηραιό», επέβαλαν με αυτόν τον τρόπο το συγκεκριμένο επιπλέον έξοδο των 5.900 ευρώ, χρήματα τα οποία η διοίκηση του Τμήματος βόλεϊ είχε προγραμματίσει να διοχετεύσει στην εξυπηρέτηση δόσεων για παλιές οφειλές, ώστε να προκύψει η άρση απαγόρευσης μεταγραφών και η προσθήκη ενός κεντρικού πρώτης γραμμής, την οποία τόσο έχει ανάγκη η ομάδα.

Γεμίζουμε τη Μίκρα, κάνουμε μεταγραφή!

Το ποσό που δόθηκε για την αεροπορική μετάβαση στη Σύρο και θα δίδονταν για την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών, προήλθε από τις εισπράξεις που κόμισε ο κόσμος του Ηρακλή, κατακλύζοντας τη Μίκρα στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τώρα, δεν υπάρχει καμία Σύρος και καμία απεργία των ναυτεργατών, που να αναγκάζει τους ιθύνοντες της ομάδας να ξοδέψουν άδοξα τις εισπράξεις του νέου ντέρμπι της Μίκρας. Αν ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό διεξαχθεί υπό συνθήκες κατάμεστου γηπέδου, ο κύβος θα έχει ριφθεί…

Από εβδομάδα, οι εισπράξεις θα δοθούν για τη διαδικασία άρσης της απαγόρευσης μεταγραφών και θα ανακοινωθεί η ενίσχυση με πολύπειρο διεθνή κεντρικό!

Συνεπώς, μαζικά στη Μίκρα, για να λυγίσουμε τον Παναθηναϊκό, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα έδρας που μόνο οι Ηρακλειδείς γνωρίζουν και μπορούν να δημιουργούν και για να κάνουμε δώρο μια σούπερ μεταγραφή στην ομάδα, με την αγορά εισιτηρίου του αγώνα!

Σούπερ ενίσχυση, που εξαρτάται από τον κόσμο…

Η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη, έχει φροντίσει για τη σημαντικότατη ενίσχυση της βασικής επτάδας και αν ο κόσμος συνδράμει με την παρουσία του αύριο βράδυ στη Μίκρα, θα υλοποιήσει τον σχεδιασμό της!

Έχει προσυμφωνήσει με εξαιρετικά έμπειρο, διεθνή και ικανότατο κεντρικό κλάσης, με σημαντικό πέρασμα από τον Ηρακλή και αρκετά τρόπαια στην… τροπαιοθήκη του…

Για μια ακόμη φορά, η BlueArena, όπως έπραξε και το καλοκαίρι, κατά την περίοδο συγκρότησης αυτού του αξιόλογου ρόστερ, δεν πρόκειται να αποκαλύψει όνομα και προτιμά να αφήσει τον υπόλοιπο δημοσιογραφικό κόσμο να… «μεταφράσει» την πληροφορία που δίνει και να δημοσιοποιήσει το όνομα του παίκτη. Το ζητούμενο είναι να ενισχυθεί η ομάδα, άλλωστε…

Και η ομάδα θα ενισχυθεί, αν τιγκάρουμε τη Μίκρα, αύριο Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 19:30, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό!

Γεμίζουμε τη Μίκρα και κάνουμε σούπερ μεταγραφή! Συμβάλλουμε με την παρουσία και το εισιτήριό μας στα… «γούστα» μας!…

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top