Σήμερα (18/1), κλείνει τα 45 ο Ρετζίλιο Βρέντε

Γενέθλια μέρα η σημερινή (18/1) για τον συμπαθέστατο γίγαντα που αγαπήθηκε και αγάπησε στον Ηρακλή…

Σαν σήμερα, 18 Ιανουαρίου, πριν από 45 χρόνια, το 1973, γεννήθηκε στην Παραμαρίμπο του Σουρινάμ ο Ρετζίλιο Βρέντε. Μία από τις πιο συμπαθείς και χαρακτηριστικές φιγούρες της σύγχρονης ποδοσφαιρικής ιστορίας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Ο γιγαντόσωμος (ύψους 1,98) Ολλανδός με καταγωγή από το Σουρινάμ, πρώην στόπερ των «κυανολεύκων», παρά τη μικρή θητεία του στην ομάδα, η οποία διήρκεσε μόνο για την αγωνιστική περίοδο 2002-2003, εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί προπονητική καριέρα στο Ολλανδικό ποδόσφαιρο, κυρίως υπό την ιδιότητα του assistant coach.

Αυτήν την περίοδο είναι βοηθός προπονητή στην Βάαλβαϊκ.

Να θυμίσουμε ότι ένα ανύπαρκτο πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του Ρετζίλιο Βρέντε σε αγώνα του Ηρακλή στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ από τον διαιτητή Ρωμανό Κοντογιαννίδη, έδωσε την αφορμή στον Ευάγγελο Μυτιληναίο να αποχωρήσει από την ομάδα και τον ποδοσφαιρικό χώρο, δηλώνοντας αηδιασμένος από το παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 45χρονος, πλέον, Βρέντε διατηρεί πολλές συμπάθειες στο «κυανόλευκο» περιβάλλον και επισκέπτεται κατά διαστήματα τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συναντηθεί με φίλους του Ηρακλειδείς, ενώ φροντίζει να ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα στον Ημίθεο.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top