Φουλ επίθεση…

Με πιεστικό σχήμα ο Ηρακλής, «απαιτεί» το τρίποντο από τον Μ. Αλέξανδρο…

Με ένα επιπλέον νέο πρόσωπο σε ρόλο πρωταγωνιστή, ο Ηρακλής, υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Μεντί, ο οποίος, γρήγορα – γρήγορα, έχει προωθηθεί ιδιαιτέρως στα πλάνα του Σάκη Αναστασιάδη και αναμένεται να βρεθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Το ζητούμενο για τους «κυανόλευκους» δεν είναι άλλο από το αυτονόητο της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης, στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Εξάλλου, το γεγονός ότι ο Άρης Παλαιοχωρίου, έχοντας εκμεταλλευτεί εκείνο το στραβοπάτημα με την Καρίτσα, επανέκτησε την πρωτιά, αποτελεί σημείο αναφοράς και διεκδίκησης για τον Ημίθεο.

Χωρίς Παντελή Αθανασίου

Ο Σάκης Αναστασιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παντελή Αθανασίου, τόσο στην αναμέτρηση του σημερινού απογεύματος, όσο και σε αυτήν της Τετάρτης (17/1) με τον Αλμωπό στην Αριδαία. Ο μεσοαμυντικός του Ηρακλή έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες από τον αγώνα του Ευόσμου και θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών.

Ο κόουτς των «κυανολεύκων» επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων θα καταλήξει πριν τον αγώνα στην τελική 18άδα. Αυτοί είναι οι:

Γιώργος Aμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Παναγιωτούδης, Αντώνης Αθανασίου, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Κριστιάνο Μεντί, Παντελής Κρυστάλλης, Χαράλαμπος Υφαντίδης, Γιώργος Γκουτσίδης, Δημήτρης Ανδρεάκος, Γιώργος Μούδιος, Αντώνης Κριτσιάνης.

Με πιεστική τριπλέτα…

Όπως όλα προδίδουν, ο σχεδιασμός του Σερραίου τεχνικού περιλαμβάνει βασικό σχήμα με πιεστική τριπλέτα στην γραμμή κρούσης και «σφιχτό» κέντρο με τρεις εσωτερικούς μέσους.

Αναμένεται να αρχίσει το παιχνίδι, ως κλασικός σέντερ φορ ο Μεντί και το μέχρι πρότινος δίδυμο της επίθεσης, Παπαδόπουλος και Ρόβας, να περάσει στα πλάγια, σε υποστηρικτικό ρόλο.

Τερματοφύλακας αναμένεται να συνεχίσει ο Παναγιώτης Βοσνιάδης, στην άμυνα, δεξιός στόπερ ο Άγγελος Καραντασιάδης, αριστερός ο Λεωνίδας Καστριστέας, δεξιός μπακ ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και αριστερός ο Σάββας Κυριακίδης.

Στη μεσαία γραμμή προβλέπεται και πάλι ο σχηματισμός του Ευόσμου, με τον Μάριο Κωστούλα ως κλασικό «κόφτη» και μπροστά του ως «οκτάρια» του Αντώνη Αθανασίου και Νίκο Παναγιωτούδη, ενώ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής αναμένεται να «μετατεθούν» οι Βασίλης Παπαδόπουλος και Χρήστος Ρόβας.

Σε ρόλο κλασικού κεντρικού κυνηγού προορίζεται να ντεμπουτάρει ο Κριστιάνο Μεντί.

Στις 15:00, από το Iraklis TV

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Κυριακή 14/1, στις 15:00, στο Καυτανζόγλειο.

Ο αγώνας θα καλυφθεί σε απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση από τη Web TV του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Iraklis TV.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top