Ορφανός: «Επαγγελματική νίκη» – Εφραιμίδης: «Μπορούμε…»

Ο κόουτς και ο κορυφαίος παίκτης του Ηρακλή τοποθετήθηκαν για τη σημαντική νίκη επί της Χαλκίδας

Βόλει, Ηρακλής

Ο Γιάννης ορφανός είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά τη νέα επιτυχία της ομάδας του, σημειώνοντας το πόσο προβληματισμένος ήταν για την έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα, πριν την έναρξή του.

Ο «κυανόλευκος» κόουτς υπογράμμισε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Θα την χαρακτήριζα ως μια επαγγελματική νίκη. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού όπως είχα ζητήσει. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν προβληματισμένος για αυτό το παιχνίδι, καθώς προερχόμασταν από μία μεγάλη νίκη και φοβόμουν μήπως μείνουμε εκεί. Κρατήσαμε το αήττητο μέσα στην έδρα μας, τώρα η συγκέντρωση πέφτει στο παιχνίδι με την Σύρο και συνεχίζουμε».

Ο εκ των κορυφαίων της φετινής περιόδου για τον Ημίθεο και κορυφαίος στον αγώνα με τη Χαλκίδα, Δημήτρης Εφραιμίδης, τόνισε:

«Η ομάδα εμφανίστηκε με σοβαρότητα απέναντι στην Χαλκίδα μια ομάδα που στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει. Παίξαμε καλά πήραμε τους τρεις πόντους και κάναμε μια σημαντική νίκη. Γνωρίζουμε ότι έχουμε δυνατότητες και αυτό που επιδιώκουμε είναι να μην αδικούμε τους εαυτούς μας. Μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος μέσα στη Μίκρα και να τους κοντράρουμε όλους εκτός έδρας».

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top