Στο προσκήνιο η λύση του Λευτέρη Κακιούση

Ο Ηρακλειδέας κόουτς φαντάζει ως «φαβορί» για να ηγηθεί της προσπάθειας, εφόσον υπάρξει αντικατάσταση στην τεχνική ηγεσία, επιστρέφοντας το Ιβανώφειο μετά από οκτώ χρόνια…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η «κυανόλευκη» μπασκετική επικαιρότητα επιμένει για την αυξημένη πιθανότητα αποχώρησης του Βαγγέλη Αλεξανδρή από τον πάγκο του Ηρακλή.

Ήδη, οι πληροφορίες που διαχέονται στο «κυανόλευκο» περιβάλλον, εμφανίζουν την περίπτωση επιστροφής στην ομάδα του Λευτέρη Κακιούση ως την πιο πιθανή λύση διαδοχής την παρούσα στιγμή.

Ο 49χρονος Ηρακλειδέας κόουτς φαντάζει ως η καταλληλότερη επιλογή για να επανατοποθετήσει τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας και να διασφαλίσει το κλίμα ενότητας στο μπάσκετ του «Γηραιού».

Αν και εφόσον προκύψει μία τέτοια εξέλιξη, θα πρόκειται για την τρίτη θητεία του Λευτέρη Κακιούση στον πάγκο της ομάδας με την οποία είναι συναισθηματικά συνδεδεμένος, μετά την τριετή παρουσία του κατά το διάστημα 2002-2005 και την προ οκταετίας παρουσία του, την περίοδο 2009-2010.

Βεβαίως, οι οποίες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα «τρέξουν» μόνον όταν και αν προκύψει αποχώρηση του νυν κόουτς και εφόσον, τόσο η διοίκηση του Ημίθεου, όσο και ο Λευτέρης Κακιούσης, επιδείξουν διάθεση για συνεργασία…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top