Υπ’ όψιν και ο Βασίλης Καραγκούνης

Ο 24χρονος μπακ αποτελεί «φωτογραφία» αυτού που αναζητά ο Ηρακλής μεταγραφικά και είναι λογικό να αποτελεί μία από τις διαθέσιμες επιλογές…

Προκειμένου να «κλείσουν» τα μεταγραφικά του Ηρακλή, μετά την ενεργοποίηση του Γιώργου Αμπάρη, την απόκτηση ενός ικανού επιτελικού μέσου, όπως ο Τάι και την προσθήκη δύο κεντρικών αμυντικών (Μάριος Κωστούλας και Μιχάλης Γιαννίτσης), αναζητείται ένας σέντερ φορ (κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα είναι ο Κριστιάνο Μεντί) και – τέλος – ένας πλάγιος μπακ, με ικανότητα να καλύπτει τόσο τη δεξιά, όσο και την αριστερή πτέρυγα.

Έχοντας «λοκάρει» στην περίπτωση του Σενεγαλέζου για τη θέση του στράικερ, η τεχνική ηγεσία των «κυανολεύκων» δίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσθήκη του παίκτη, ο οποίος θα αναλάβει να δώσει βάθος στη θέση του πλάγιου αμυντικού, καθώς Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και Σάββας Κυριακίδης αγωνίζονται, χωρίς να έχουν κάποιο «έτοιμο» και έμπειρο back up στο ρόστερ.

Το ιδανικό για τα πλάνα του Σάκη Αναστασιάδη θα ήταν η έμπειρη προσθήκη που θα πραγματοποιηθεί για αυτό το ρόλο, να αφορά σε αμυντικό που να μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δεξιά, όσα και στα αριστερά της οπισθοφυλακής.

«Φωτογραφία» του υπό αναζήτηση παίκτη, φαντάζει να αποτελεί ο Βασίλης Καραγκούνης, ο οποίος από το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν και διαλύθηκε (ουσιαστικά) το ρόστερ του Ηρακλή, έχει μείνει χωρίς ομάδα.

Ο 24χρονος μπακ είναι γνωστό ότι είναι… «αμφιδέξιος», καθώς αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως δεξιός και ως αριστερός μπακ, ενώ χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια.

Ο Λαμιώτης αμυντικός, μπορεί να μην κατάφερε να πείσει για ρόλο βασικού στη Super League, τόσο τον Νίκο Παπαδόπουλο, όσο και τον Σάββα Παντελίδη, στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου, διάστημα κατά το οποίο αγωνίστηκε στην ομάδα, αλλά όποτε χρειάστηκε να αγωνιστεί – λόγω απουσιών ή ως αλλαγή – «κράτησε» αξιοπρεπέστατα το ρόλο του.

Ο Βασίλης Καραγκούνης ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και στην προοπτική της Football League (για όσο διάστημα υπήρξε μια τέτοια προοπτική) και ίσως τις προσεχείς μέρες διερευνηθεί η περίπτωση να επανέλθει στον Ημίθεο, έστω και το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής, αν αυτό, βεβαίως, προκριθεί ως η κατάλληλη λύση από την ομάδα και καταστεί εφικτό.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top