Παίζει με Νάουσα και «αποχαιρετά» ο Μεντί…

Ο Σενεγαλέζος στράικερ φαίνεται να φορά αύριο (7/1) για τελευταία φορά τη φανέλα του Αλμωπού και να οδεύει προς Μίκρα…

Μπορεί η υπόθεση της μεταγραφής του Κριστιάνο Μεντί να έχει περάσει από… διακυμάνσεις, ωστόσο, όπως όλα προδίδουν, η αυριανή συμμετοχή του Σενεγαλέζου σέντερ φορ στον αγώνα του Αλμωπού με τη Νάουσα στη Ημαθιώτικη πόλη, θα είναι η τελευταία του με τη φανέλα της ομάδας από την Αριδαία.

Οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Μεντί στον Ηρακλή έχουν «τρέξει» και έχουν αποκτήσει θετικό πρόσημο, καθώς πέρα από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξ αρχής είχε πειστεί για την μετακίνησή του και οι διοικούντες του Αλμωπού έχουν βρει ένα σημείο σύγκλισης με τους ομολόγους τους του Ημίθεου, ώστε να συναινέσουν στη μεταγραφή.

Αυτό που απομένει είναι να αποκτηθεί άλλος σέντερ φορ από τον Αλμωπό, ως αντικαταστάτης του 26χρονου Σενεγαλέζου, ώστε να επιτευχθεί η μεταπήδηση του Κριστιάνο Μεντί στον «Γηραιό».

Οι υπάρχουσες πληροφορίες προσδιορίζουν την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας εντός της ερχόμενης εβδομάδας, με την προοπτική να τεθεί στη διάθεση του Σάκη Αναστασιάδη ο πανύψηλος Αφρικανός κυνηγός πριν τον αγώνα με τα Τρίκαλα Ημαθίας, να φαντάζει ως ιδιαιτέρως πιθανή.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top