Διαθέσιμοι Αμπάρης και Κωστούλας, αλλά το προβάδισμα στους «παλιούς»…

Εκδόθηκαν τα δελτία των δύο, ωστόσο ο κόουτς δείχνει να ρέπει προς την «κλασική” ενδεκάδα, με σημαντικότατη προσθήκη τον Παναγιωτούδη…

Με δεδομένο ότι ο Μιχάλης Γιαννίτσης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τις 20 Ιανουαρίου, το ζητούμενο στον τομέα των μεταγραφικών προσθηκών για τους ιθύνοντες του Ηρακλή ήταν να εκδοθούν τα δελτία του Γιώργου Αμπάρη και του Μάριου Κωστούλα, κάτι που επετεύχθη.

Ωστόσο, σε επίπεδο πλάνων βασικής ενδεκάδας, το πιο πιθανό για τον Σάκη Αναστασιάδη φαντάζει το να προτιμήσει μία μόνο προσθήκη και αυτή να προέρχεται από τους «παλιούς» της ομάδας. Πρόκειται για τον Κώστα Παναγιωτούδη, ο οποίος αναμένεται να πάρει ρόλο βασικού μετά από δυόμισι μήνες και την παρένθεση της ημίωρης συμμετοχής του στον αγώνα με την Καρίτσα, ως αλλαγή.

Κλασική συνταγή…

Ο Σερραίος κόουτς φαίνεται να προκρίνει την ανάγκη σταθερότητας στην αμυντική γραμμή, ενόψει ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα, όπως αυτός του Ευόσμου με τον Αγροτικό Αστέρα και να αποφύγει – προς το παρόν – μεταβολές στην οπισθοφυλακή, καθώς οι διαθέσιμες μεταγραφικές λύσεις, που διαθέτει αφορούν – αμφότερες – στην άμυνα.

Αν ισχύσει αυτό το σκεπτικό, το πλέον πιθανό είναι το 4-4-2 να παραμείνει και να βασιστεί στα γνωστά πρόσωπα, τα οποία έχουν πρωταγωνιστήσει επί μακρόν στη βασική ενδεκάδα, με τη σημαντικότατη – για τη λειτουργία της ομάδας – επαναφορά του Παναγιωτούδη.

Συνεπώς, τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Παναγιώτης Βοσνιάδης, στην άμυνα, δεξιός στόπερ ο Άγγελος Καραντασιάδης και αριστερός ο Λεωνίδας Καστριτσέας, δεξιός μπακ ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και αριστερός ο Σάββας Κυριακίδης.

Στην μεσαία γραμμή, τη θέση του «καθαρού» αμυντικού χαφ φαίνεται να κερδίζει θέση ο Παντελής Αθανασίου (από τον αδελφό του, Αντώνη), δίπλα του, ως «οκτάρι» (με παράλληλα οργανωτικά καθήκοντα), ο Κώστας Παναγιωτούδης, ενώ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Μηνάς Πτηνόπουλος και ο Γιώργος Γκουτσίδης.

Στην επίθεση το δίδυμο Βασίλη Παπαδόπουλου (ως σέντερ φορ) και Χρήστου Ρόβα (ως περιφερειακός επιθετικός), δεν… «χαλάει»…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top