Μίκρα ηφαίστειο, ομάδα παθιασμένη…

Μεγάλο «κυανόλευκο» οπαδικό ραντεβού σήμερα το απόγευμα (7/1, 19:00) στη Μίκρα, με τον κόσμο να συμπαρίσταται μαζικά στην ομάδα βόλεϊ…

Βόλει, Ηρακλής

Η σημαντική τοπική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αποτελεί πόλο έλξης για τους Ηρακλειδείς, οι οποίοι όλες αυτές τις μέρες που προηγήθηκαν του αγώνα, είχαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν τη διάθεσή τους για μαζική συμπαράσταση στην ομάδα βόλεϊ, ωθώντας την στην προσπάθειά της για την επιτυχία.

Στις 19:00 το απόγευμα, λοιπόν, η Μίκρα θα θυμίζει εικόνες από προηγούμενα χρόνια, όταν ο Ημίθεος διεκδικούσε και κατακτούσε τίτλους στη Volley League και στο Ελληνικό βόλεϊ. Η Μίκρα θα είναι «ηφαίστειο», αλλά και η ομάδα απολύτως αποφασισμένη και άκρως παθιασμένη να παλέψει από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντου του κάθε σετ της σκληρής σημερινής κόντρας.

Με έμπειρους «πρωτοκλασάτους» και το πάθος των νεαρών

Όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα σε επίπεδο βασικής επτάδας για τον Ηρακλή, οι απώλειες των Κιόση και Ριζόπουλου, έχουν φέρει στο προσκήνιο του πρωταγωνιστικού ρόλου ένα «κράμα» από πολύπειρους αθλητές πρώτης κλάσης, όπως οι Προύσαλης, Αρμενάκης, Φέργκιουσον, Μπαμπαλιούτας, Εφραιμίδης και νεαρούς, παθιασμένους να προσφέρουν τα μέγιστα σε βασικό ρόλο, όπως ο Ελευθερίου και ο Φωτιάδης.

Δίπλα στους «αρχικούς επτά», ετοιμοπόλεμοι και άλλοι αξιόλογοι νεαροί, όπως ο Μούχλιας και ο Τζιουμάκας, οι οποίοι αναμένεται να προσφέρουν λύσεις στα άκρα της ομάδας, παράλληλα με τον Ελευθερίου, ενώ διαθέσιμοι είναι οι δύο αναπληρωματικοί πασαδόροι, Σκαρλατίδης και Ευγενίδης και ο αναπληρωματικός λίμπερο, Μπουράκης.

Στις 19:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μίκρα…

Η αναμέτρηση Ηρακλή – ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, στο Κλειστό της Μίκρας και όλοι οι δρόμοι οδηγούν τους φίλους του «Γηραιού» στο συγκεκριμένο μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού.

Ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ή διαδικτυακά και ο μόνος τρόπος παρακολούθησής του είναι ο πιο αποτελεσματικός για την ομάδα: να βρεθούμε στο γήπεδο!

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top