Ξεσηκωμός του κόσμου για την ομάδα βόλεϊ!

Το αυριανό (3/1, 19:00) τοπικό ντέρμπι στη Μίκρα, πόλος έλξης για την «κυανόλευκη» οπαδική βάση…

Βόλει, Ηρακλής

Με την πλέον δυναμική στοχοπροσήλωση και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουν στο «κυανόλευκο» βολεϊκό στρατόπεδο την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό της Μίκρας. Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, στις 19:00 στη Μίκρα, λοιπόν, έχει δοθεί το πρώτο μεγάλο οπαδικό ραντεβού για τους Ηρακλειδείς και όλα προδίδουν ότι ομάδα και κόσμος θα ζήσουν μεγάλες στιγμές.

Στις τάξεις των «κυανολεύκων» οπαδών, παρά το εορταστικό των ημερών, επικρατεί ενθουσιασμός και τεράστιο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τους φίλους του Συλλόγου να ετοιμάζουν μεγαλειώδη παρουσία και θερμότατη συμπαράσταση στην ομάδα του Ηρακλή, με στόχο την κατάκτηση μιας πολύ σημαντικής νίκης, η οποία μπορεί να αλλάξει και τις ισορροπίες της «κυανόλευκης» διαδρομής στη φετινή Volley League.

Πανέτοιμη η ομάδα

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το συγκρότημα του Γιάννη Ορφανού βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα.

Ο κόουτς έχει δουλέψει όλες αυτές τις μέρες στη προσαρμογή των συστημάτων στα νέα δεδομένα, που φέρουν τον ταλαντούχο Κύπριο διεθνή, Νικόλα Ελευθερίου, σε θέση βασικού ακραίου δίπλα στον Δημήτρη Εφραιμίδη.

Έχουν δουλευτεί ιδιαιτέρως οι επιθετικές και αμυντικές προσαρμογές, ο συντονισμός με τον πασαδόρο και ο τομέας της υποδοχής, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί αξιόμαχη και ετοιμοπόλεμη στο τάραφλεξ της Μίκρας.

Η βασική επτάδα των «κυανολεύκων» αναμένεται να στελεχωθεί από τον Κώστα Προύσαλη στην πάσα, τον Απόστολο Αρμενάκη στη διαγώνιο, τον Μπάιρον Φέργκιουσον και τον Νικηφόρο Φωτιάδη στο κέντρο, τον Δημήτρη Εφραιμίδη και τον Νικόλα Ελευθερίου στα άκρα και τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα λίμπερο.

Μεγάλο ενδιαφέρον – Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση

Το ενδιαφέρον των οπαδών του Ημίθεου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μεγιστοποιεί και το γεγονός ότι αυτή δεν μεταδίδεται σε απευθείας τηλεοπτική κάλυψη, είτε από την κρατική τηλεόραση, η οιποία είναι ο media partner της φετινής Volley League, είτε από το διαδίκτυο.

Ο μόνος τρόπος, με τον οποίο μπορεί κανείς να ζήσει το μεγάλο οπαδικό πάρτι που θα στηθεί αύριο το απόγευμα στη Μίκρα, είναι να βρεθεί στο γήπεδο και να ενισχύσει με το εισιτήριο και την παρουσία του την ομάδα…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top