Ο Καλλιβωκάς πήρε σειρά στις αποχωρήσεις «πρώτης γραμμής»…

Ο Ζακυνθινός στόπερ κρίθηκε ως εκτός πλάνων και ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Ηρακλή…

Οι αποχωρήσεις παικτών, που τον περασμένο Οκτώβριο – όταν άρχισε να δημιουργείται το ρόστερ της περιόδου – θεωρούνταν «πρώτης γραμμής», συνεχίστηκαν, με την περίπτωση του Γιάννη Καλλιβωκά, μετά από αυτές των Βλαδίμηρου Σαββελίδη και Κώστα Στεφανή.

Ο 25χρονος στόπερ βρίσκεται σε φάση επαναφοράς από το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, ο οποίος τον άφησε ήδη εκτός δράσης για περίπου ένα τρίμηνο. Ωστόσο, κρίθηκε ως εύλογο από πλευράς της ομάδας, ότι στην προοπτική πρωταθλητισμού ο «Γηραιός» χρειάζεται μια τετράδα απολύτως ετοιμοπόλεμων κεντρικών αμυντικών, από την πρώτη μέρα της επανέναρξης του πρωταθλήματος και σε αυτήν την επιδίωξη δεν μπορούσε  – εκ των πραγμάτων – να συμβάλλει ο Ζακυνθινός στόπερ.

Να σημειωθεί, βεβαίως, ότι ο Ηρακλής στάθηκε απόλυτος συμπαραστάτης στην ατυχή συνεργασία του παίκτη με την ομάδα, καθώς του παρείχε την άριστη επιστημονική αρωγή του Κώστα Μανώλογλου, μέσω της επέμβασης αποκατάστασης, στην οποία υπέβαλε τον παίκτη ο «κυανόλευκος» γιατρός, αλλά και βοήθησε καταλυτικά στην πλήρη ανάρρωσή του και στη δυνατότητα επαναφοράς του στην αγωνιστική δράση, με το πρόγραμμα αποθεραπείας, που ακολουθήθηκε.

Πλέον, ο ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να επιχειρήσει την πλήρη αγωνιστική επαναδραστηριοποίησή του σε ομάδα, η οποία – πιθανόν – δεν πιέζεται από επιδίωξη άμεσων υψηλών στόχων, συνεχίζοντας εκεί την καριέρα του.

Ο Γιάννης Καλλιβωκάς αποχωρεί, λοιπόν και το ρόστερ των θέσεων του κέντρου της άμυνας καταλαμβάνεται από τους Άγγελο Καραντασιάδη, Λεωνίδα Καστριτσέα, Μιχάλη Γιαννίτση (αναμένεται η τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του) και Μάριο Κωστούλα, για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top