Σφιχτή, ατσάλινη γροθιά η ομάδα βόλεϊ!

Ενωμένοι όσο ποτέ, παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, με συμπαραστάτη τον κόσμο, διατρανώνουν την απόφαση να κρατήσουν ψηλά τον Ηρακλή!

Βόλει, Ηρακλής

Σε μία δύσκολη κατάσταση, είναι λογικό κι επόμενο κάποιος να μην μπορέσει. Να ξεχωρίσει από το σύνολο. Να λυγίσει. Και να προσφέρει την καλύτερη και την πιο αποτελεσματική υπηρεσία στο σύνολο, αποχωρώντας. Με αποτέλεσμα να χαλυβδώσει τους υπολοίπους και να «φουλάρει» τις δεξαμενές της αποφασιστικότητας και των αντοχών τους, με πείσμα και θέληση για να κρατηθούν ψηλά και να πετύχουν τους στόχους, που από κοινού έχουν θέσει εξ αρχής.

Αυτό συμβαίνει με την ομάδα βόλεϊ, η οποία κατορθώνει να βγαίνει δυνατή από έναν πολύ ισχυρό κλυδωνισμό, από μία «χριστουγιεννιάτικη φουρτούνα» και να προχωρά στο διάβα μιας απαιτητικής προσπάθειας, ενωμένη και δυνατή. Αφήνοντας πίσω αδυναμίες, αμφιβολίες, φόβους, φοβίες, λιποψυχίες, λιπόψυχους και φοβικούς…

Ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι στην ομάδα

Οι παίκτες της ομάδας, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση έδωσαν όρκο τιμής ότι θα βγουν δυνατοί από αυτήν την περιπέτεια και ότι θα δώσουν το έντονο και εμφατικό αγωνιστικό στίγμα τους από την πρώτη κιόλας αγωνιστική υποχρέωσή τους στη Volley League για το νέο έτος, αυτήν του τοπικού ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Μίκρα.

Το κλίμα στο εσωτερικό του αγωνιστικού τμήματος είναι – πραγματικά – εξαιρετικό και αποπνέει πείσμα και αποφασιστικότητα. Η διοίκηση, με σωστούς χειρισμούς και καθάρια στάση απέναντι στους παίκτες, λειτούργησε και λειτουργεί κρυστάλλινα, κάνοντας το καλύτερο δυνατό για ανταπόκριση, υπό τις δυσμενέστατες οικονομικές συνθήκες, που αντιμετωπίζει και αυτό εκτιμάται από το σύνολο του οργανισμού της ομάδας.

Η «τιγκαρισμένη» Μίκρα θα στείλει το μήνυμα

Από την πλευρά του ο κόσμος της ομάδας, προετοιμάζεται για να στείλει το δικό του μήνυμα το απόγευμα της 3ης Ιανουαρίου, γεμίζοντας ασφυκτικά την Μίκρα και συμπαραστεκόμενος με πύρινη διάθεση στα παιδιά της ομάδας, που είναι εκεί και δεν λιποψυχούν στα δύσκολα.

Παράλληλα, θα στηρίξει με την παρουσία του και σε οικονομικό επίπεδο της υπεράνθρωπες προσπάθειες του Μάκη Καλαϊτζίδη και των συνεργατών του, να κρατήσουν αυτήν την ομάδα όρθια, πάνω από τα κύματα, που λυσσαλέα την κτυπούν καθημερινά και όλοι μαζί να αποδείξουν ότι ο βολεϊκός Ηρακλής είναι και θα είναι εδώ, ρωμαλέος και ανταγωνιστικός!

Υ.Γ. Ντόμπρο ξεκαθάρισμα, με δημόσια τοποθέτηση, από τον αντιπρόεδρο του «κυανόλευκου» βόλεϊ, Απόστολο Βαμβακίδη, μέσω της σχολιαστικής ανάρτησης – απάντησής του, στη σελίδα της BlueArena στο facebook, απέναντι στην τοποθέτηση Ριζόπουλου. Διότι , πάντοτε, η αλήθεια θα πρέπει να φωτίζεται από όλες τις πλευρές της…  

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top