- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γκαγκαλούδης στηρίζει Μίχαλο…

Ο Νίκος Μίχαλος δημοσιοποίησε μέσω των κοινωνικών δικτύων την αποπομπή του από τον Πανιώνιο, εκφράζοντας την δυσφορία του για τη συγκεκριμένη επιλογή των διοικούντων της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος διατηρεί άριστες προσωπικές σχέσεις με τον πολύπειρο πρώην παίκτη των «κυανερύθρων», με μία δική του – ιδιαιτέρως καυστική – ανάρτηση μέσω του Facebook, έσπευσε να συμπαρασταθεί στον Νίκο Μίχαλο.

Το κείμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης του Γιάννη Γκαγκαλούδη, έχει ως εξής:

«Μόλις έμαθα κάτι που πραγματικά μου έρχεται να κάνω εμετό. Νίκο Μίχαλε, ρουφιάνοι στα 40 δεν θα γίνουμε. Εγώ αντράκι σε γνώρισα, έτσι σε έμαθα και έτσι θα μείνουμε. Όσο για κάποιους που με τη ρουφιανιά και το κωλομπαριλίκι, νομίζετε θα κάνετε καριέρα, να ξέρετε ότι ο δρόμος είναι στενός και μικρός. Απλά η ιστορία γράφει. Κι εσύ αγορίνα μου την ιστορία σου στον Πανιώνιο την έγραψες με μεγάλα γράμματα. Ξέρω ότι ο κόσμος του Πανιωνίου δεν ξεχνά, γι αυτό δεν ξεχνιέται. Δεν διώχνεις έναν παίκτη που σε κράτησε όταν η ομάδα βωλόδερνε στη Β’ Εθνική. Ένα θα σου πω Νικόλα, είμαι πολύ περήφανος για σένα. Αρχηγάρα!».